star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonföldvár

  • 5 950 m²

    alapterület
  • 5 950 m²

    telek

Vételár:

1 200 millió Ft

Eladó földterület Balatonföldvár

  • 5 950 m² alapterület
  • 5 950 m² telek

  • Eladó földterület Balatonföldvár

  • 5 950m²


Ár:

1 200 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balatonföldváron két lenyűgöző telket kínálunk megvételre amelyek mindössze 80 méterre a Balatontól és 100 méterre a Kvassay sétánytól, a Motel sétányon találhatóak. Ez a város a Balaton déli partján már 150 éve az elsődleges üdülőhely, amely hosszú ideig volt a magyar arisztokrácia kedvenc vakációhelye.

A telkek mérete egyenként 5950 m2, 30%-os beépíthetőséget és 16,5 méteres épületmagasságot tesz lehetővé, így a terület kiemelkedő fejlesztési potenciállal rendelkezik a Balatonon.

Az ár rendkívül kedvező, mindössze 200 ezer Forint/m2, tekintettel a kiváló beépítési lehetőségekre. A telkek együtt vagy külön-külön is megvásárolhatóak, lakóövezeti besorolással és 5% ÁFA-val.

Elérhető egy átfogó fejlesztési koncepció is, amely négy apartmanház építését irányozza elő a területen. Az önkormányzat jóváhagyta a szabályozási terv módosítását, a földhivatal pedig záradékolta az új telekalakítást. A vázrajzok a végleges méretek és helyrajzi számok bemutatását is tartalmazzák.

A Balaton egyik legszebb része, a 1,1 km hosszú platánsoros sétány a villasorral együtt a közelben található, ami tovább növeli a terület vonzerejét.

Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget jelent Balatonföldvár kiemelt turisztikai helyszínén, ígéretet téve a hosszú távú értéknövekedésre.

A megtekintés előzetes egyeztetés után lehetséges, ezért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az ingatlanok részletes bemutatására.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, akik érdeklődnek Balatonföldvár egyik legexkluzívabb fejlesztési lehetősége iránt.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonföldvár, Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6666337


+36 70

Ingatlannet kód: NET6666337

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 950 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 950 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 1 200 millió Ft, négyzetméter ára 201 681 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 81%-kal magasabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6666337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.