star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

450 ezer Ft

Kiadó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 130m²


Ár:

450 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Budapest IX. kerületében a Haller utcában, jó parkolási lehetőségekkel rendelkező, 130 m2-es, irodáknak, vendéglátó egységnek, szolgáltatásoknak és raktározásra is kiválóan alkalmas, felújított üzlethelyiség KIADÓ!
A belső tér tetszés szerint változtatható, mert a gipszkarton válaszfalak könnyen áthelyezhetők, elbonthatók. A jelenlegi állapot szerint: iroda, váróterem, 4 db WC, 2 db tusoló, raktár és konyha van kialakítva. Gáz (cirkó) fűtésrendszer, riasztó, klímaberendezés, kamerarendszer, valamint külön víz és villanyóra is van.
AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ ÜZLETHELYISÉG!!!
Csak irodáknak, vendéglátóhelynek, raktározásra, vagy szolgáltatás céljára lehet bérelni! Élelmiszer kereskedelemre, húsbolt, pékség, zöldséges üzletnek NEM BÉRELHETŐ!
A meghirdetett ár az áfát nem tartalmazza!

Főbb jellemzők:
- Frekventált elhelyezkedés, 130 m2-es hasznos alapterület.
- Helyiségek: iroda, 3 db WC, konyha, 2 db tusoló, öltözők, váróterem.
- Klíma, riasztó, kamerarendszer.
- Két különálló bejárati lehetőség.
- Jó parkolási lehetőségek!
- 2019-ben felújított épület.
- 2024.06.01-től bérelhető.
-Élelmiszer kereskedelemre NEM BÉRELHETŐ!

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.

450000 Ft/hó
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!

Referencia szám: 3616565-IN


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6674667


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6674667

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, IX. kerületi üzlethelyiség 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség bérleti díja 450 ezer Ft, négyzetméter ára 3 462 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Thülli Zoltán referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6674667. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.