star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

45 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva 1. kép

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva

  • 63m²


Ár:

45 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
15 ezer Ft
Rezsi
15 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
1975
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

Hosszú távra kiadó 2024.október 1-től az Andor utca és Fehérvári út kereszteződésénél található igényesen felújított 1+2 félszobás összkomfortos, bútorozott, gépesített, WIFI-s magasföldszinti szigetelt panellakás csendes 2 személyes nagyszobájában az egyik férőhely egy 20 éves fiú mellett. A szobatárs, akit keresünk egyetemista vagy dolgozó fiatal fiú (30 év alatt). A bérleti díj 45000 Ft/hó/fő + rezsi harmada (kb. 15-20000 Ft/fő/hó), mely az internetet is tartalmazza. A szobák külön bejáratúak, WC és fürdőszoba külön található.A kiadó szobában két külön ágy, két fotel, két íróasztal és hozzá tartozó székek, valamint szekrények találhatók. A fűtés egyénileg szabályozható, külön mérőórás. A szoba kéthavi kaució és 1 havi lakbér ellenében március 1-től költözhető. A lakásban tilos a gyertya és nyílt láng használata, valamint a dohányzás. A konyhában az olajban történő sütés nem megengedett! Háziállat nem hozható.A lakás felszereltsége:-mosógép-mikrohullámú sűtő-vízforraló-hűtőszekrény-gáztűhelyA közlekedési lehetőségek kiválóak, kb. 2 perc a 17, 41, 47, 56 villamosok, az 1-es villamos Fehérvári út/Etele út megállója 2 villamosmegállónyira vagy 10 perc sétára található, az M4 metróvonal Újbuda központi, Móricz Zsigmond körtéri és Bikás parki megállója 10 perc alatt érhetők el, a Tétényi úton 5 perc sétára található megállóból a 7, 114, 153, 213, 214 buszok közlekednek. A Kelenföldi pályaudvar kb. 20 perc alatt érhető el. Gyógyszertár, bank, boltok, gyorséttermek találhatók a közvetlen közelben. A Nyéki Imre Uszoda gyalogosan 10 perc.


Elhelyezkedés

1119, Budapest, XI. kerület, Albertfalva, Andor utca 14


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6708939


Szilvia Szücsné Tölgyes

Szilvia Szücsné Tölgyes

Hirdető további ingatlanjai
Szilvia Szücsné Tölgyes

Szilvia Szücsné Tölgyes

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6708939

Szilvia Szücsné Tölgyes

Szilvia Szücsné Tölgyes

Hirdető további ingatlanjai
Szilvia Szücsné Tölgyes

Szilvia Szücsné Tölgyes

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerület, albertfalvi (Andor utca 14) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás bérleti díja 45 ezer Ft, négyzetméter ára 714 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 82%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szilvia Szücsné Tölgyes hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6708939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Albertfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.