star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Veresegyház, Központ

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

260 ezer Ft

Kiadó lakás Veresegyház, Központ

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Veresegyház, Központ

  • 75m²


Ár:

260 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Megegyezés szerint
Kisállat
Nem hozható
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Veresegyház központjában kiadó egy 75 nm-es felújított lakás. A lakás 2 teljes szobát, fürdőszobát, konyhát és előteret/nappalit tartalmaz. A lakás 3 felszerelt klímával rendelkezik, melyek fűtésre és hűtésre is alkalmasak. A fűtés gázzal is lehetséges. A lakás előtt kert van, mely nagyjából 70 nm. A villanyóra előre feltöltös rendszerben működik, melyet a tulajdonos intéz. A lakás részben bútorozott. Parkolás az utcán a ház előtt lehetséges. Közjegyzői szerződés kötésekor 2 havi kaució és egy havi bérleti díj fizetése szükséges. A lakás minimum 1 évre kiadó.A lakás üzleti vagy irodai célra előzetes megbeszélés után kiadó.Egyéb információ kérése esetén vagy esetleges megtekintés miatt keressenek telefonos elérhetőségeken.Másodlagos telefonszámok: 20-as körzet 230 9330, 20-as körzet 230 1221Ingatlan közvetítők megkeresését nem kérjük.


Elhelyezkedés

2112, Veresegyház, Központ, Huszár utca 3


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6705820


Ingatlannet kód: 6705820


Az általad megtekintett kiadó Veresegyház, központi (Huszár utca 3) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 260 ezer Ft, négyzetméter ára 3 467 Ft. Az ingatlant Anita Kovács hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veresegyház, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.