star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, V. kerület

  • 89 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

671,77 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, V. kerület

  • 89 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, V. kerület

  • 89m²


Ár:

671 772 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1825
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

***Prémium lakás hosszú távra kiadó a Szervita téren***Nem csak egy újabb lakás, hanem ÉLETSTÍLUS ez a mottója a sikkes Bécsi út egyik történelmi épületében lévő, exkluzív minőségben felújított, 86 m2-es lakosztálynak.A nagyvonalú, tágas terekkel, két hálószobával, nappali-étkezővel és teljesen felszerelt konyhával rendelkező, modern design bútorokkal berendezett lakás minden igényt kielégít.A teljes körű műszaki és esztétikai felújítás során prémium minőségű anyagok és berendezések kerültek beépítésre, de nagyon fontos szempont volt a lakás polgári miliőjének megőrzése. Ablakaiból pompás kilátás nyílik a Szervita tér 21. század építészeti eklektikájára. A szobák légkondicionálóval felszereltek, a hatalmas beépített szekrényekben mindennek helyet lehet találni. A környék közlekedése, infrastruktúrája kiváló,. Pár perces sétával elérhetőek a Metró vonalak és a történelmi belváros teljes gasztronómiai, turisztikai kínálata. Elsősorban hosszú távra kiadó, 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaució és egyhavi bérleti díj megfizetésével vehető bérbe.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6684974


Az általad megtekintett kiadó Budapest, V. kerületi (Deák Ferenc utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 1825, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás bérleti díja 671,77 ezer Ft, négyzetméter ára 7 548 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Simonics Mariann referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.