star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

400 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 50m²


Ár:

400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Rezsi
30 ezer Ft
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapest belvárosában az V.kerületben a híres Váci utcában egy exkluzív, teljes körűen, és magas minőségben felújított, tágas terekkel rendelkező 50 nm-es lakás kiadó. Az amerikai konyhás nappalija tágas, minőségi bútorokkal berendezett, a konyhája mindennel felszerelt, gépesített, ahol élmény lehet a főzés.
Hálószoba elszeparáltan, franciaággyal rendelkezik, ahol pihentető az alvás.
Fürdője elegáns, modern burkolatokkal zuhanyzós, ablakos, WC-vel.
Praktikus gardrób van, mely segíti a rendet.
Fűtése cirkó, mely a meleg víz szolgáltatást is biztosítja, a nyári kellemes hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik.
A lakás nagyon különleges, egyedi, hangulatos, ahova jó haza térni egy fárasztó nap után.
Olyan bérlőt vár, aki sajátjaként vigyáz rá, nem dohányzik és nem tart kis állatot.
Ideális egy fő részére vagy egy párnak.

Fantasztikus elhelyezkedés: Budapest V. kerület, Váci utca.
Gyönyörű, csendes környezet, a Váci utca legjobb részén.

Váci utca Budapest egyik legismertebb bevásárlóutcája, patinás elegáns üzleteivel, ahol a pezsgő belvárosi élet mindig garantált.
Itt az ember mindig turistának érezheti magát, rendkívül kedvelt, éttermekkel, kávézókkal, üzletekkel és kulturális látnivalóval várja az ide látogatókat. A Duna part is csak rövid sétára van...
Bérleti díj: 400 000 Ft.+ 2 havi kaució.
Közös költség 15 000 Ft., vízfogyasztással.
Érd.: +36 70 384 5302



IN ENGLISH:
For Rent: Exclusive, Fully Renovated 50 sqm Apartment in Budapest's Váci Street

An exceptional 50 sqm apartment is available for rent in the heart of Budapest, located in the prestigious Váci Street within the 5th district. This spacious, fully renovated apartment boasts high-quality finishes throughout.

The open-plan living room with an American-style kitchen is spacious and furnished with premium quality furniture. The kitchen is fully equipped with modern appliances, making cooking a delightful experience.

The separate bedroom features a comfortable double bed, ensuring a restful sleep. The bathroom is elegant and modern, with stylish tiling, a shower, a window, and a toilet.

A practical walk-in closet helps keep the apartment organized. The apartment is heated by a modern gas boiler system, which also provides hot water, and a climate control system ensures a comfortable temperature during the summer.

This apartment is unique, cozy, and offers a welcoming atmosphereperfect for unwinding after a long day.

The ideal tenant is someone who will treat the apartment with care, does not smoke, and does not have pets. It is perfect for a single person or a couple.

Location: Budapest, 5th district, Váci Street
Description: Beautiful, quiet area in the best part of Váci Street.

Váci Street is one of Budapests most famous shopping streets, lined with elegant, prestigious shops, where the vibrant city life is always guaranteed. Here, you will always feel like a tourist, as the street is popular with visitors and offers numerous restaurants, cafes, shops, and cultural attractions. The Danube River is just a short walk away...

Rent: 400,000 HUF/month + 2 months' deposit
Common costs: 15,000 HUF, including water usage

Contact: +36 70 384 5302


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros, Váci utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6695888


Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, V. kerület, belvárosi (Váci utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 400 ezer Ft, négyzetméter ára 8 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Piroska referens a Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.