star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

130 ezer Ft

Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 58m²


Ár:

130 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tiszaújvárosban, a Tiszaparti Városrészben kiadó felújított, klimatizált, bútorozott, gépesített társasházi lakás.
A lakás 3 emeletes, téglaépítésű társasház 2. emeletén található. Az elmúlt évben fejeződött be a teljes körű, műszaki és esztétikai felújítása, belső terének modernizálása, mely így már a mai kor igényeinek maximálisan megfelel. A lakást egyedi kialakítású megoldások, egymással jól harmonizáló, meleg színvilág jellemzi, mely a tulajdonos jó ízlését tükrözi.
Nyílászárói thermo üveggel ellátott műanyag nyílászárók, redőnnyel és rovarhálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó zárszerkezettel felszerelt. A nyári kánikulai napokat klíma teszi kellemessé. Alapterülete 58 m2, helyiségei: 2 hálószoba, konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba, toalett, háztartási helyiség, fedett terasz. Mindkét hálószobában kényelmes, új franciaágy található. Az ingatlan háztartási eszközökkel és gépekkel felszerelt, új, prémium kategóriás hűtőszekrény, mosógép, mikró, elektromos sütő, tűzhely állnak rendelkezésre. Az utca csendes, átmenő forgalom nem zavarja az itt élők nyugalmát. Parkolás a ház mellett lévő parkolóba biztonságosan és ingyenesen megoldható. A Tisza közelsége a vízisport kedvelőinek, a horgászoknak, a pihenni vágyóknak és a természetkedvelőknek kiváló lehetőséget nyújt. Bérleti díja 130.000 Ft+közüzemi díjak, tv, internet szolgáltatás, közös költség. Az ingatlan azonnal költözhető 2 havi kaució+1 havi bérleti díj megfizetését követően. Hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Tiszaújváros, Verebély László utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6673099


+36 70

Ingatlannet kód: NET6673099


Az általad megtekintett kiadó tiszaújvárosi (Verebély László utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás bérleti díja 130 ezer Ft, négyzetméter ára 2 241 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant DUNA HOUSE referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673099. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.