star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Pécs

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

130 ezer Ft

Kiadó lakás Pécs

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Pécs

  • 60m²


Ár:

130 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9,9 ezer Ft
Rezsi
18 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
1960
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
B
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

Kiadó az Uránváros központjában, az Esztergár Lajos utcában, 7 emeletesben, egyedimérős felújított lakás. 130000.- +rezsi egy 3.- emeleti, 60 m2-es, kétszobás, gardróbos, (2 WC, külön és a fürdőszobában) bútorozott tégla lakás. Kizárólag NEMDOHÁNYZÓ, egyetemihallgatónak (Max 3 fő). Minimum 1 évre! Kisállat nem megengedett. A felújított ingatlan gépesített (Klíma, hűtőszekrény, mikrósütő, mosó- és mosogatóép, TV). A hálószobához erkély tartozik. A szobák ablakai parkosított területre néznek. Valamennyi szoba ablaka redőnnyel is rendelkezik. Az épület csendes, parkosított helyen található. a parkolás ingyenes. Az épület közvetlen környezetében található számos üzlet, gyógyszertár, orvosi rendelő, edzőterem, pékség, kávézó stb., buszállomás. A FEFI 5 perc séta, az ÁOK, TTK, BTK IMK 15 perces séta, vagy 5 perc, sűrű tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Bérleti díj: 130000 Ft/hó + rezsi. Kaució: 2 havi bérleti díj. Az ingatlan azonnal beköltözhető. Érdeklődés: 3O 356754O Ingatlanközvetítők NE KERESSENEK!

 


Elhelyezkedés

7633, Pécs, Esztergár Lajos utca 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6700848


+36 30

Ingatlannet kód: 6700848


Az általad megtekintett kiadó pécsi (Esztergár Lajos utca 1) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 130 ezer Ft, négyzetméter ára 2 167 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majer J hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700848. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.