star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

219 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest 1. kép

Kiadó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 53m²


Ár:

219 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
14 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Hozható
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
5 m²

Az ingatlanról:

Újpesten kiadó egy 2 szobás, 53 négyzetméteres (+ erkély), gépesített, részben bútorozott, napos, panorámás kilátású, jó állapotú ingatlan. Kiváló közlekedésű, csendes lakóközösségű, november 1-től bérbe vehető lakás, amely tömegközlekedéssel fél órányira található Budapest központjától. Felszereltség és állapotAz ingatlan gépesített (energiatakarékos hűtőszekrény, új gáztűzhely, mosógép, víztisztító berendezés, porszívó), továbbá új nyílászárókkal és redőnyökkel, egyedi mérőkkel ellátott radiátorokkal, biztonsági bejárati ajtóval, biztonsági ráccsal és energiatakarékos izzókkal felszerelt. A lakás a bérbeadás előtti hónapban teljes villamossági korszerűsítésen esett át, mely az elektromos hálózat teljes cseréjét és teljesítménybővítését foglalja magába. A részben bútorozott ingatlanban ruhásszekrény, komód, konyhabútor, fürdőszoba bútor, beépített szekrény és ágy található. A budai hegyekre néző panorámás erkély nyugati tájolású, így a délutáni órákban hosszan besüt a nap. A mosdó és fürdő külön helyiségben található, a konyha szellős és sok tároló felületet biztosít, a gardróbban beépített szekrény található. A lakás a rendezett és lifttel ellátott lépcsőház 7. emeletén található. A lakásban jelenleg bérlők laknak, azonban a képeken látható állapotra visszaállítva, tisztasági festést követően kerül bérbeadásra. Az épület részleges külső szigetelésen esett át. Közlekedés és elhelyezkedésAz ingatlan félúton található az Újpest-központ és Újpest-városkapu között, így pár perc sétával megközelíthető az M3-as metró, a 12-es és 14-es villamos, vonat, számos helyközi és távolsági busz megállói. Az épület előtt ingyenes a parkolás. Budapest központja tömegközlekedéssel fél órányira található. A lakás közvetlen közelében található bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium. Továbbá, a lakáshoz közel számos élelmiszerbolt (Spar, CBA, Tesco, Lidl, Penny, Aldi, kis boltok, újpesti piac), barkácsbolt, ruha üzlet, étterem, gyógyszertár, orvosi rendelő, kávézó, edzőterem, wellness centrum található. A népszerű kiránduló hely, a Népsziget percek alatt elérhető. Bérleti költségek és bérlési feltételekA havi bérleti költség 219000 Ft + rezsiköltség.Az ingatlan november 1-től vehető  bérbe 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaució és 1 havi bérleti díj ellenében. Hosszú távra kiadó (a minimális bérlési idő 1 év). A bérlemény állatbarát, így kistestű állattal is bérelhető. Megtekinthető a hét bármely napján előre egyeztetett időpontban.


Elhelyezkedés

1043, Budapest, IV. kerület, Újpest, Aradi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6719409


Ingatlannet kód: 6719409


Az általad megtekintett kiadó Budapest, IV. kerület, Újpesti (Aradi utca ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás bérleti díja 219 ezer Ft, négyzetméter ára 4 132 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Lili Rózsa hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6719409. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület, Újpest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.