star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 83 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

437 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 83 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 83m²


Ár:

437 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2001
Emelet
6.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda II. kerületében, a Hárshegyen csendes, zöld környezetben épült lakópark, ami minden olyan szolgáltatást is biztosít, amit egy jobb színvonalú, wellness szállodában megszokhattak a vendégek. Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, hiszen a 22-es járat sűrűn közlekedik a Széll Kálmán tértől, de a gépjárművel közlekedők részére vendégparkolók is állnak a látogatók rendelkezésére. Kisebb bevásárlások megoldhatók házon belül, mert az itt található abc méretéhez képest bőséges kínálatot nyújt. Nagyobb bevásárlásainkat az autóval néhány perc alatt elérhető hűvösvölgyi Stop Shop, a HÜVI vagy a Széphalom Üzletház, de a tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető Budagyöngye üzletei vagy a Mammut bevásárló központ teszi könnyűvé, de a budaörsi bevásárlóközpontok sincsenek messzire. Helyben nagyon sok aktív sporttevékenységet tudunk folytatni, de a közeli kirándulóhelyek is hamar elérhetők. Legközelebbi látványosságok a Pálos rendi romok, a Kaán Károly kilátó, a Gyermekvasút és a Budakeszi Vadaspark. A közelben iskolák, óvodák is megtalálhatók, valamint több szolgáltatás is biztosítja a jó élhetőséget.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház 2001-ben épült, elnyerve mind a szakma, mind az ide költözők elismerését. A többszintes épület követi a domborzati viszonyokat, valamint a feng shui filozófiája szerint került kialakításra, megépítésre csak természetes anyagok felhasználásával. 118 lakás helyezkedik el benne, melyek zárt folyosókról nyílnak és több lifttel is megközelíthetők, mellettük hat teremgarázsban kerültek kialakításra a parkolók. Az épületegyüttest egy 2,3 hektáros ősfás kert fogja körbe. Az épülethez tartozó hatalmas zöld kert aktív és passzív pihenésre egyaránt lehetőséget biztosít. Található itt kerti tó, futópálya, játszótér, több grillező (akár fedett is), futballpálya. Nem szabadtéri programok hasznos eltöltésére is számtalan lehetőség kínálkozik: van konditerem, fallabda pálya, wellness részleg uszodával, szaunákkal, jakuzzival, szoláriummal, sóbarlanggal, török fürdővel. Megtarthatók itt a kisebb-nagyobb baráti, családi összejövetelek is, hiszen rendelkezésre áll ehhez a ház saját étterme, kávézó, lovagterem, kártyaszoba, billiárdterem, saját borhűtővel rendelkező borospince. Az ökumenikus kápolna, a kisebb tárlatoknak helyet biztosító aula, a recepció és az állandó őrzést biztosító portaszolgálat teszik a maga nemében páratlanná ezt az épületet. A környezettudatosság jegyében szelektíven gyűjtik a szemetet, aminek egy részét további energiatermelésre használják fel, illetve tömörítik, ami tovább csökkenti a költségeket. Természetesen a napenergiát is felhasználják az energiafogyasztás optimalizálására. Az egyedi számítógépes rendszer a felhasználatlan energiát átirányítja oda, ahol szükség van rá, pl. a medence fűtésére.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan az épület hatodik szintjén található, amely az épület aulájából közlekedő lifttel is megközelíthető és a belső folyosóról nyílik. A lépcsőház csupa üveg ablakain keresztül csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. A lift üvegablakaiból pedig a belső kertet, illetve az épület íves hajlatát láthatjuk.
A lakásba belépve az előtérrel egy légtérben elhelyezkedő közlekedő, amerikai konyhás nappali légterébe érünk. A nappali balra nyílik, míg egy kis zuhanyzós fürdő WC-vel, mosdóval rögtön a bejárattól jobbra. A konyha gépesített, a mosogatógép és a főzőlap, sütő gyakorlatilag új. A nappaliból léphetünk ki az erkélyre, amely kellemes kikapcsolódási, pihenési lehetőséget biztosít.
A közlekedőben is kialakításra került beépített szekrény, akárcsak az innen nyíló egyik szobában és a gardróbban. Innen léphetünk a másik szobába is és a nagyobb fürdőbe, ahol a kád mellett WC, bidé, mosdó áll rendelkezésre.
A lakás nagyon hangulatos, minőségi burkolatokkal, szaniterekkel felszerelt és színvonalas beépített bútorokkal rendelkezik. Kellemes belső terek jellemzik. A szobaablakok a belső kertre, illetve a környező erdőre néznek és délkeleti tájolásúak.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 83nm, az erkély 6nm, a nappali a konyharésszel 29nm, a szobák 16,9nm és 13,5nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,7m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtés fan-coil rendszerű, hűtő-fűtő készülékekkel történik a házközponti rendszeren keresztül, akárcsak a meleg víz ellátás, egyedi elszámolással. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A központi kazán energiafelhasználását napenergia igénybevételével termelt áram felhasználása csökkent.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség, amely tartalmazza a ház valamennyi szolgáltatásának igénybe vételét, a fűtés költségét, a vízfogyasztás díját az eddigi használat mellett 60-80eFt között alakult, de nagyban befolyásolják az összeget az egyedi igények. Ezt meghaladóan az áramdíjat kell fizetni és igény szerinti internet- Tv-szolgáltatást.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás bérbevételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj, közös költség megfizetése szükséges. A lakásba kisállat is hozható, dohányozni csak az erkélyen lehet. Minimális bérleti idő egy év.
PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy beálló a teremgarázsban.
Bérleti díj: 1.100 EUR/hó + két havi kaució + rezsi.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717328


+36 70

Ingatlannet kód: NET6717328


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás bérleti díja 437 ezer Ft, négyzetméter ára 5 265 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717328. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.