star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 120m²


Ár:

350 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben található kedvelt, zöldövezeti környezetben. Jól megközelíthető, zöldövezeti környék, kitűnő infrastruktúrával. Gyorsan elérhető több kisebb/nagyobb bevásárló- és szórakozóhely, mint a Mammut, MOM, Széphalom, HÜVI, Rózsakert, stb., de Budakeszi, Solymár és Budaörs nagy bevásárlócentrumai is jól elérhetőek. A tömegközlekedést használókat buszjárat, illetve villamos járatok is segítik: mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. Gyalog távon belül találhatunk óvodát, iskolákat, gimnáziumot, a közelben van még lovarda, több vendéglő vagy kávézó, templom és sok más üzlet is. Rövidebb utazással továbbá elérhetők a Vasas Sportcentrum létesítményei, Síiskola, a Szent János kórház, a Városmajor is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős épületre 1989-ben került ráépítésre a kiadó lakás. Az ingatlan udvaráról külön, csak ehhez a lakáshoz tartozó lépcsőház tartozik.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan első emeleten található, tetőtéri, igen szép, újszerű ingatlan. A lakás három éve teljeskörű felújításon esett át, amikor új ablakokat kapott, cserére kerültek a burkolatok, megújult a fűtésrendszer. A lakás frissen festve várja új lakóját.
A lakásba belépve az étkezőkonyha nagy terébe érünk, amelytől csak ajtónyílás választja el a nappalit és a közlekedőt. A bejárattól balra kialakított konyha kiválóan használható sok pultfelületével, a benne lévő kombinált tűzhellyel, majd a gardrób és a fürdő. A bejárattól jobbra van a tágas nappali, míg a közlekedőből nyílik a három szoba és a WC. Minden helyiség jól kihasználható.
A lakás akár azonnal költözhető, bútorozatlan.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos, bruttó alapterülete 120nm A nappali bruttó 32nm, az étkező konyha bruttó 26,4nm, míg a szobák bruttó 12,5nm, 16,7nm, 14nm nagyságúak.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését és a meleg vizet kombi, kondenzációs cirkókazán biztosítja. A lakásban az áram és a gáz egyedileg mért, míg a víz- és csatornadíj, valamint a szemétdíj a közös költségben található.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege 20eFt, amely tartalmazza a víz- és csatornadíjat, a szemétdíjat. A villany és gáz felhasználás szerint fizetendő.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás bérbe vételéhez két havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A bérleményben kisállat nem tartható és nem lehet benne dohányozni. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimálisan egy évre kiadó. A lakás kiválóan alkalmas irodának is.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház körüli közterületen van ingyenes és biztonságos lehetőség.
A lakás bérleti díja: 350.000,- forint + rezsi + két havi kaució
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6686579


+36 70

Ingatlannet kód: NET6686579


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². A téglalakás bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 2 917 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lotus House referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686579. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.