star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Győr, Gyárváros

  • 160 m²

    alapterület

Bérleti díj:

270 ezer Ft

Kiadó iroda Győr, Gyárváros

  • 160 m² alapterület

  • Kiadó iroda Győr, Gyárváros

  • 160m²


Ár:

270 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Győr-Gyárvárosban, a Puskás T. úton, ipari környezetben, felújított épület földszintjén, bruttó 160 nm-es irodaszint 2024. júniustól, min. 1 évre kiadó.

Tagolása: 2 irodarész, vizesblokk (férfi-női mosdó), szerverszoba/irattár, közlekedő

Az épület teljesen felújított. Külön mért villamos hálózat, internet- telefoncsatlakozási lehetőség, klíma kiépítésre került, valamint a nyílászárókat korszerű műanyag ablakokra cserélték. A fűtést központi gáz radiátoros fűtéshálózat vagy a klímaberendezésekkel elektromos fűtés biztosítja. Gépjárműparkolás az udvarban ingyenes, 8-10 autó részére lehetséges. Az ingatlan A+ energiahatékonysággal fenntartható.
Kiválóan alkalmas irodának, konferenciaterem céljára, valamint akár táncteremnek, tornateremnek egyaránt.
Igény esetén további 2 db, összesen 39 nm alapterületű helyiség raktárnak, irattárnak, vagy tárolásra bérbe vehető.

Az épület az M1 autópályáról autóval, kamionnal könnyen megközelíthető, valamint az Ipari Park közelsége (2 km) is előny.

Bérleti díj: 270.000 Ft/hó + ÁFA + rezsi, 2 havi kaució.
(hiv. szám: 5770.) (hiv. szám: 5770)


Elhelyezkedés

Győr, Gyárváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587185


+36 70

Ingatlannet kód: NET6587185

Az irodáról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². Az iroda bérleti díja 270 ezer Ft, négyzetméter ára 1 688 Ft, ami a győri átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587185. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Gyárváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.