star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Tiszapalkonya

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Bérleti díj:

1,1 millió Ft

Kiadó ház Tiszapalkonya

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Kiadó ház Tiszapalkonya

  • 160m²


Ár:

1 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Tiszapalkonyán cégek részére számlaképesen kiadó 160 m2-es, 5 apartmanból álló bútorozott, háztartási gépekkel felszerelt ingatlan, mely 13 fő részére nyújt kényelmes életteret. Fűtéséről modern hűtő-fűtő klíma gondoskodik, mely a nyári kánikulai napokban is mindenképpen hasznos. Az épület eredeti funkcióját felváltva a tulajdonosok ésszerűen átgondolt tervei alapján a napokban fejeződött be annak az átalakítása, teljeskörű felújítása, mely során 5 külön bejáratú lakrész került kialakításra. A külön nyíló apartmanokhoz ízléses burkolattal ellátott zuhanyzó. modern, felszerelt konyharész tartozik. A hálószobák kényelmes, új ágyakkal vannak berendezve. Az ingatlan TV, internetszolgáltatással ellátott. Az udvar parkosítása, szépítése, jelenleg folyamatban van, szabadtéri sütési, bográcsozási lehetőség került kialakításra. Az udvarban elhelyezésre került egy nagy filagória, tágas konténer konyha, ahol lehetőség van a közös főzésre. Parkolás a ház előtt több, vagy akár nagyobb gépjárművek részére is kényelmesen megoldható, de a zárt udvaron belül több autó beállására van lehetőség. Az ingatlan rendezett, békés utcában található, átmenő forgalom nem zavarja az itt élők nyugalmát. Vásárlási lehetőség adott a településen. Elhelyezkedését tekintve nagy előnye a MOL Beruházások kapuinak közelsége, a kikapcsolódást, pihenést keresők részére a Tisza folyó nyújtotta vízisportolási, horgászati lehetőség adott.

Kiadás feltételei:
· 1 havi kaució megfizetése megegyezés szerint a szerződés aláírását követően, valamint
· 1 havi bérleti díj, mely összeg valamennyi rezsiköltséget és a napi szintű takarítást is tartalmazza.
A bérleti díj tartalmazza az összes közüzemi költséget, tv-, internet szolgáltatás díját, valamint a takarítás költségét a szükséges gyakorisággal.
A havi bérleti díj az elhelyezett személyek számának arányában, a felek megegyezése szerint változhat.

Elsősorban Cégek jelentkezését várja a tulajdonos, de akár rövidebb távra kisebb közösségek, családok jelentkezését is szívesen fogadja. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Bérlőink részére díjmentes a szolgáltatásunk, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását, igény szerint a későbbi kapcsolattartást vállaljuk.


Elhelyezkedés

Tiszapalkonya, Hatház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582769


HASONLÓ INGATLANOK


1 100 000 Ft

Tiszapalkonya

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 160m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582769

Az általad megtekintett kiadó tiszapalkonyai (Hatház) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház bérleti díja 1,1 millió Ft, négyzetméter ára 6 875 Ft. Az ingatlant Bíróné Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582769. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszapalkonya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.