star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Szokolya

  • 36 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 150 m²

    telek

Bérleti díj:

160 ezer Ft

Kiadó ház Szokolya

  • 36 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 150 m² telek

  • Kiadó ház Szokolya

  • 36m²


Ár:

160 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Rezsi
30 ezer Ft
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Kedves lakáskeresők! 😊

Örömmel mutatjuk be nektek ezt a varázslatos, 1,5 szobás családi házat, amely Szokolyán található, és tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy kényelmes és barátságos otthont! Ha olyan helyet keresel, ahol jól érezheted magad, ahol minden szükséges kényelem adott, akkor itt a helyed!

👉 A ház jellemzői:

Tágas 1,5 szoba: Az ingatlanban egy nagyobb szoba és egy kisebb szoba található, amely remekül funkcionálhat dolgozószobaként, gyerekszobaként vagy vendégszobaként. A tágas terek lehetőséget adnak arra, hogy saját ízlésed szerint alakítsd ki a belső teret, és mindennap jól érezd magad benne.

150 nm-es telek: A házhoz tartozó telek ideális választás mindazok számára, akik szeretik a természetet és a szabadban eltöltött időt. Képzeld el, ahogy a reggeli kávédat a teraszon kortyolgatod, vagy a nyári estéket a kertben töltesz, miközben a családoddal vagy barátaiddal beszélgetsz. A kert lehetőséget ad a fűszer- vagy virágültetésre, és a gyerekeknek is kiváló helyet biztosít a játékra!

Fűtés-hűtés Gree klímával: Az ingatlan modern fűtési és hűtési rendszerrel rendelkezik, így bármilyen évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít. A klíma használatával a nyári hőségben is kellemesen hűvös otthonra számíthatsz, míg télen a meleg és barátságos környezet vár rád. Soha többé nem kell aggódnod a hőmérséklet miatt!

Csendes környék: Szokolyán élni egy igazi előny! A környék nyugodt, csendes és barátságos, ideális hely a pihenésre. A természet közelsége pedig számos lehetőséget biztosít a túrázásra, kerékpározásra és egyéb szabadidős tevékenységekre.

💰 Bérleti díj: 160.000 Ft + rezsi. Ez az ár nagyon kedvező, figyelembe véve a lakás és a környék előnyeit.
Kaució megbeszélhető

Ez a ház arra vár, hogy otthonod legyen! Ha felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz! Hívj bátran, és gyere el, hogy személyesen is megnézd! 📞

Tudjuk, hogy a lakáskeresés néha fárasztó és stresszes lehet, de itt szeretnénk, ha az élmény pozitív lenne. Bízunk benne, hogy ez a ház tökéletes választás számodra, és hamarosan Te is a saját otthonodnak érezheted!

Várjuk a hívásodat, hogy együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lakóhelyet! 🌷+36 30 175 7606 Müller Gina

IRODÁNK ÁLTAL HIRDETETT LAKÁSOK NINCSENEK TERHELVE PLUSZ KÖLTSÉGEKKEL!!! (KAUCIÓ, JUTALÉK STB....)
EZÉRT NAGYON SOK LAKÁSUNK 1 HAVI VAGY MEGBESZÉLÉS SZERINTI KAUCIÓVAL IS KÖLTÖZHETŐ !!!!!


A kép tájékoztató jellegű, (illusztráció) a változtatás jogát az iroda fenn tartja!
Garantáltan ellenőrzött lakások!
Ha ilyen és ehhez hasonló ingatlanok érdeklik akkor hívjon vagy jöjjön be irodánkba!

IRODÁNK CÍME:
Albérlet Neked! 6. kerület Oktogon Teréz krt. 21. fsz. 28. kaputelefon. Albérlet Neked Office lesz kiírva.
Nyitva tartás :
H-CS: 8-17ig
Péntek: 8-16ig
Szombat: 9-12ig.


Elhelyezkedés

Szokolya, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718593


HASONLÓ INGATLANOK


160 000 Ft

Szokolya

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 36m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718593

Az általad megtekintett kiadó szokolyai (Belváros) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház bérleti díja 160 ezer Ft, négyzetméter ára 4 444 Ft, ami a szokolyai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Müller Gina Vidék referens az Illés Moni irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szokolya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.