star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Szigethalom

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 435 m²

    telek

Bérleti díj:

180 ezer Ft

Kiadó ház Szigethalom

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 435 m² telek

  • Kiadó ház Szigethalom

  • 82m²


Ár:

180 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

SZIGETHALMI Piac környékén, nettó 73 m2-es lakóterületű, 2 szobás és 2 fürdős, 18 m2 fedett terasszal, 1435 m2-es összközműves telken, FELÚJÍTOTT családi ház NOVEMBER 1-től KIADÓ!

Az ingatlan a 70-es években épült, melyet sávalapra építettek, vegyes falazattal, fa födémmel és 2007-ben a teljes tetőszerkezet ki lett cserélve, amire a régi ép cserepeket helyezték vissza.

A 2007-es felújítás során a teljes villanyvezetékezés (3x16A) ki lett cserélve valamint a vízszerelvények is. Ekkor lettek felújítva a dupla üvegezésű, fa nyílászárok is melyekre új redőnyök és rovarhálók kerültek. 2007-ben lettek a burkolatok is lecserélve az egész épületben valamint a 2 fürdőszoba felújítva.

A 275 cm belmagasságú épület 2 szobával, konyhával, előtérrel, 2 fürdővel, külön Wc-vel, közlekedővel és kamrával rendelkezik, mely bejáratánál egy 18 m2-es fedett terasz is kialakításra került.

Az épülethez tartozik egy 10 m2-es száraz pince, valamint a nagy udvaron még megépítésre került egy 73 m2-es garázs és tároló és egy 9,5 m2-es jelenleg tárolónak használt melléképület is.

Az épület fűtését egy FÉG típusú gázkazán valamint egy csodás hangulatot igéző vegyes tüzelésű cserépkályha látja el. A meleg vízről egy HAJDÚ villanybojler gondoskodik.
Az ingatlanban víz és csatorna is megtalálható.

Rezsi:
- villany: 6.000.- Ft/hó
- víz/csatorna: 2.000.- Ft/hó (általány)
- gáz: 11.000.- Ft/hó

Bérlés díja: 180.000.- Ft/hó.
A kertgondozásának elvállalása esetén a bérleti díj csökkenhet!

Minimum bérlési idő 3 hónap.
A bérleti szerződéskor 2+1 havi bérleti díj fizetendő!

Az ingatlan a Szigethalom alsó és Szigethalom HÉV állomások között helyezkedik el, közel a megállókhoz, de kellő távolságra, hogy ne hallatsszon a HÉV zaja.
Az utca végén piac valamint a közelben gyógyszertár, SPAR, Lidl, orvosi rendelő, iskolák, bölcsőde található.

Teljes berendezéssel kiadó!

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6720716


+36 70

Ingatlannet kód: NET6720716


Az általad megtekintett kiadó szigethalomi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 435 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház bérleti díja 180 ezer Ft, négyzetméter ára 2 195 Ft. Az ingatlant Tassi Róbert referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.