star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Rókus

  • 44 m²

    alapterület
  • 219 m²

    telek

Vételár:

23,8 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Rókus

  • 44 m² alapterület
  • 219 m² telek

  • Eladó üzleti Szeged, Rókus

  • 44m²


Ár:

23 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

44 m2-es üzlethelyiségnek kialakított földszinti lakást kínálom megvételre. Az ingatlan egy osztatlan közös tulajdonban lévő, használati megosztással rendelkező, 4 lakásos társasházban, karnyújtásnyira a belvárostól, jó közlekedéssel bíró, frekventált helyen található.
A 2 helyiségből, illetve jelenleg raktárként funkcionáló folyosóból, valamint mosdóból álló üzlet, egy szerkezetileg stabil, vastag falakkal rendelkező 1950-es években épült ház földszintjén található. Utcafronti, illetve udvar felöli bejárattal rendelkezik, nagy ablakainak köszönhetően világos, átalakításhoz tele lehetőségekkel. Konyha és fürdőszoba kialakítható, a fűtést gázkonvektor, a melegvizet elektromos fali melegítő biztosítja. Külön villany és gázórával rendelkezik, a vízóra közös a többi lakóval, a számlafizetés tulajdoni hányad arányában oszlik. Az üzlet/ lakás átalakítást és esztétikai felújítást igényel.
Az üzlet feletti 51 m2-es lakás is megvásárolható, ami további lehetőségeket rejt, akár lakás, akár üzleti tevékenység szempontjából! Az ingatlan/ingatlanok lokációt tekintve befektetésnek, irodának, orvosi rendelőnek kiválóan alkalmas/alkalmasak, némi ráfordítással a jövőben is piacképes lehetőség.

Kérdés vagy időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal!
Jéga-Szabó Gábor
0670/427-9422

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. alacsony fenntartás, jó közlekedés, redőnyözött
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Rókus, Szeged Rókus


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6703374


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6703374

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m², míg a hozzá tartozó teleké 219 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 23,8 millió Ft, négyzetméter ára 540 909 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jéga-Szabó Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703374. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Rókus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.