star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dabas

  • 266 m²

    alapterület

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó üzleti Dabas

  • 266 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dabas

  • 266m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Befektetők FIGYELEM!!!
Dabas központi részén megvételre kínálok egy 1621nm-es összközműves telken lévő 266 nm-es, több lehetőséget magában rejtő irodát.
A főépületben egy folyosó, 3 iroda, egy tanterem, egy mellékhelyiség egy tárgyaló illetve a hozzá tartozó konyha található. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 42 nm-es mosdóval ellátott melléképület és egy 28 nm-es pince. A fő épület klímával és riasztóval ellátott, fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.
Az épület hagyományos építészeti stílusban épült, fedett terasszal rendelkezik és az évek alatt több felújításon is átesett. Jelenlegi állapotát tekintve rendszeresen karban tartott jó állapotú. Az 1621 nm-es összközműves telek öntözése fúrt kútról történik.
Ha felkeltette az érdeklődését ez a kiváló lehetőség hívjon bizalommal akár hétvégén is, hogy megmutathassam Önnek ezt a remek ár/érték arányú ingatlant!

Szolgáltatások:
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Adásvételi szerződés teljes körű lebonyolítása
Jogi tanácsadás
Energetikai tanúsítvány
Bankfüggetlen, díjmentes Hitelügyintézés
Hivatalos Értékbecslés
Belsőépítészet-Lakberendezés
Zöld Energia 0Ft REZSI


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6680456


Kovácsné Zelenák Adrienn

Kovácsné Zelenák Adrienn

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


82 000 000 Ft

Dabas

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 102m²

110 000 000 Ft

Dabas

  • Alapterület: 190m²
Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 266 m². Az üzlethelyiség ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 187 594 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 72%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ADAMCSIK INGATLAN referens a Kovácsné Zelenák Adrienn irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680456. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.