star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagymaros

  • 61 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 273 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó nyaraló Nagymaros

  • 61 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 273 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagymaros

  • 61m²


Ár:

69 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

A beltér:

Eladó Nagymaroson egy pazar dunai panorámával rendelkező 2023-ban épült nyaraló.
A könnyűszerkezetes ház felső, nagy teraszos szintjén 32 nm-es nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, valamint fürdőszoba van. Itt a fűtést a rendkívül innovatív infra padlófűtés, valamint hűtő-fűtő klíma biztosítja.
Földszintje különálló 18 nm-es apartman, mely a fürdőszoba kivételével egy légtér. Itt a klíma előkészítés megtörtént, a készülék felszereltetése a későbbi tulajdonosra vár. Ennek a résznek a belmagassága 1,93 m.
Az ingatlanban 32 A áram, valamint vezetékes víz van, a gáz az utcában a telek előtt van; csatorna nincs a környéken, a szennyvíz újonnan telepített 5 m3-es emésztőbe távozik.
Az épületet a tulajdonos saját családja állandó lakhatására 2023-ban építtette igen nagy gondossággal, a munkafolyamatok végig fotódokumentálva lettek.

Műszaki adatok:
- a falazat 10 cm zártcellás fújt vízálló purhabszigetelést, valamint 12 cm grafitos szigetelést kapott
- a lemeztető szigetelése hőhídmentes 6 cm zártcellás vízálló purhab
- az ablakok 4 rétegűek, a német érdekeltségű Schüco cég termékei, rajtuk műanyag redőny és szúnyogháló
- a több ponton záródó biztonsági ajtó szintén a fenti gyártótól származik

A rendkívül jó hőszigetelésnek, valamint a jól megtervezett és kivitelezett fűtésrendszernek köszönhetően a ház rezsije kifejezetten alacsony: mintegy 20.000,- Ft havonta.

A tulajdonos igen ízlésesen alakította ki a lakótereket és arra is külön figyelmet szentelt, hogy a természet páratlan szépségét maradéktalanul kiélvezhessük: a hihetetlen panorámát nem csak a ház előtti teraszról élvezhetjük, de a romantikusan kialakított fa támfalas ösvényen megközelíthető fenti fedett teraszról elénk táruló látványban is gyönyörködhetünk.

A kivett hétvégi ház Üh-K2 ( belterületi) építési övezetben áll, a telek maximális beépíthetősége 10 %, így a meglévő épület legálisan bővíthető. Az ingatlan igen rövid határidővel birtokba vehető.

A hétvégi ház a vasútállomástól mintegy 1600 m-re található, megközelíteni végig aszfaltos, az utolsó kb 100 m-en sík murvás földúton tudjuk.

Kérem jöjjön el és tekintse meg velem ezt a szívmelengető hangulatú házikót, hátha az Ön családjának otthona, esetleg nyaralója lehet.


Elhelyezkedés

Nagymaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702490


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702490

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagymarosi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 273 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa padlófűtés. A nyaraló ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 147 377 Ft, ami a nagymarosi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702490. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.