star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagykanizsa

  • 99 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 6 109 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó nyaraló Nagykanizsa

  • 99 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 6 109 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagykanizsa

  • 99m²


Ár:

26 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Fedezze fel az édes vidék előnyeit és a nyugalmat Újförhéncen, a modern élet zajától távol, de mégis csak egy karnyújtásnyira a városi kényelemtől! A nyugodt környezet és a természet közelsége kiváló lehetőséget kínál otthona megteremtésére vagy akár üdülőhelyként való használatra.
Eladásra kínálunk egy 6109 nm-es birtokot, melyhez lehetőség van megvásárolni még kb. 4000 négyzetméternyi területet. A birtokon található lakható épületek közül az egyik szigetelt, alászigetelt, teljeskörűen felújított, 65 nm-es, nyugati fekvésű, pincével, tárolóval, melyben a villany és vízhálózat is korszerűsítve lett, a másik egy 34 nm-es, egy szoba + nappalis épület fürdőszobával, mely felújítása szintén elkészült, alászigetelt, a tető korszerűsítve lett. A fürdőszoba vár befejezésre, ami az új tulajdonos elképzelései szerint fog megvalósulni.
A házak a 70-es években épültek téglából. A villany a házban, a vízellátás egy 127 méteres fúrt kútból történik szivattyú segítségével. Ciszterna is rendelkezésre áll, így a gyümölcsfák öntözése is könnyedén és költségmentesen megoldott. A fűtést elektromos radiátorok és fatüzelésű kályha biztosítja.
A terület gazdálkodásra és állattartásra is kiválóan alkalmas, jelenleg fenyves és gyümölcsfák találhatók rajta.
Nagykanizsa városközpontja mindössze 6 km-re található, így az ingatlan könnyen megközelíthető minden fontos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség szempontjából.
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezze fel ezt a csodálatos birtokot saját szemével, ahol a friss levegő, a szitakötők tánca, a csend és nyugalom fogadja Önt!
Várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4652519-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6662576


+36 20

Ingatlannet kód: NET6662576


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 109 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 271 717 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662576. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.