star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

72 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 64m²


Ár:

72 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2007
Emelet
3.
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

Az ingatlanról:

Reális, Kedvező Áron Eladó, Teraszos, Mediterrán Lakóparki Lakás!

A Mediterrán Lakópark:
egy magas színvonalú, zárt/sorompós lakópark, jellemzően 3 vagy 4 emeletes lakóházakkal, amely Budapest egyik kiemelkedő közössége. A lakópark építészetileg tudatosan kialakított külsőt kapott, ilyenek például bizonyos épületeknél a spalettás ablakok, a mediterrán színek, üveg teraszok. Számos luxusapartman, penthouse lakás található a Lakóparkban, melyek a Dunára és a Dunaparti Sétányra néznek. A Lakópark minden része csodásan parkosított, locsolt, gondozott, kiégett fű, elhanyagolt növényzet kizárt.

A lakásról:
Téglából épült, 64 m2-es, 2 szobás, kiváló adottságokkal rendelkező, tiszta, világos, hangulatos, 3. emeleti otthon. A lakóház 4 emeletes, liftes, gondozott, tiszta. Ez a csendes otthon kiváló lehet saját célra vagy bérbeadásra is.

Főbb jellemzői:
- Hangulatos, nagy sarok terasza a Lakópark gyönyörű, fás, zöld sétáló utcájára néz.
- A lakás folyamatosan karban tartott, esztétikailag és műszakilag is jó állapotú.
- Az ablakokon hangulatos spaletta van, a terasz fölött egy polikarbonát-fa pergola.
- Ablakos, kivételesen nagy konyhája alkalmas nagycsaládi közös főzésekre, étkezésekre is.
- Külön van a fürdőszoba és a wc.
- Alacsony a fűtési költsége
- Klíma
- Nagy beépített tolóajtós, tükrös gardróbszekrény.
- Az elhelyezkedése, maga a ház, a környék és a lakás beosztása, hangulata olyan érzést biztosít, mintha nyaralna az ember.

A lakáshoz tartozik egy saját felszíni parkoló is, amely sorompóval elzárt területen, a ház előtt van, és az árban benne van. Ezen kívül egy duplatároló is tartozik az otthonhoz, amelyet 2 millió Ft-ért meg lehet vásárolni.

Környék, infrasturktúra:
A Mediterrán Lakópark a pesterzsébethez tartozó Duna Sétány mentén található. A Sétányt, elnyert állami támogatásból fejlesztették fel nívós színvonalú szabadidős központtá és adták át a nyilvánosságnak tavaly, illetve idén. Csodálatos lett a Duna part, és a hozzá kiépült szabadidős komplexum kiemelkedően magas szinvonalú szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket kínál. Számos nívós étterem, taverna, szálloda, edzőpark, fitness terem, játszótér, vizes játszótér, jégcsarnok, napozóágy, asztalok-pad, pihenőágy, fagyizó, cukrászda, hekkező, okospad, uszoda, gyógyfürdő, strand, művelődési ház, rendezvényház (esküvőkhöz, ünnepekhez, rendezvényekhez), stég várja a vendégeket, modern, új, kiemelkedően szép körülmények között. A Mediterrán Lakópark számos lakóépületének a panorámája a Duna és Dunapart. Bölcsöde, óvoda és gimnázium pár méterre található.

A Lakópark könnyen megközelíthető biciklivel, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A közlekedő buszok a közelben, pár perc sétára: 151, 166, 224, 224e, 119, 66, 66b, 948, 35, 36, 148. A H6-os hév szintén itt áll meg.

Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a kellemes otthont, keressen bizalommal a hét minden napján akár 21 óráig.

Ügyfeleink részére igény esetén ügyvédet és független, saját hitelügyintézőt biztosítunk (ez díjtalan).

A környékről:

A Mediterrán Lakópark a pesterzsébethez tartozó Duna Sétány mentén található. A Sétányt, elnyert állami támogatásból fejlesztették fel nívós színvonalú szabadidős központtá és adták át a nyilvánosságnak tavaly, illetve idén. Csodálatos lett a Duna part, és a hozzá kiépült szabadidős komplexum kiemelkedően magas szinvonalú szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket kínál. Számos nívós étterem, taverna, szálloda, edzőpark, edzőterem, jégcsarnok, játszótér, vizes játszótér, napozóágy, asztalok-pad, pihenőágy, fagyizó, cukrászda, hekkező, okospad, uszoda, gyógyfürdő, strand, művelődési ház, rendezvényház (esküvőkhöz, ünnepekhez, rendezvényekhez), stég várja a vendégeket, modern, új, kiemelkedően szép körülmények között. A Mediterrán Lakópark számos lakóépületének a panorámája a Duna és Dunapart.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Mediterrán lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698209


Harsányiné Lőrincz Erika

Harsányiné Lőrincz Erika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698209

Harsányiné Lőrincz Erika

Harsányiné Lőrincz Erika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Mediterrán lakópark) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 1 125 000 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Harsányiné Lőrincz Erika referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698209. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.