star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 50m²


Ár:

23 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ, FEDETT TERASZOS, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ LAKÁS

Az ingatlan belső kétszintes, tetőtér beépítéses, 4 lakásos osztatlan közös tulajdonú telken található, de utcafrontról külön bejárattal rendelkezik, nincs átjárkálás.

Jelenlegi állapotában egy légtérben található az amerikai konyhás nappali és a tetőtérben lévő hálórész, de igény szerint falakkal elválaszthatóak a helyiségek.

10 éven belül történt felújítások: teljes villany és vízvezeték csere, a tető cseréje, külső, belső, alsó és tetőszigetelés, thermo ablakok beszerelése, valamint a biztonsági bejárati ajtó beszerelése.

A lakás fűtését gázkonvektor biztosítja, a téli hónapokban mindössze 10.000 Ft a fűtés díja. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik.

Az ingatlanban található teljes bútorzat és gépesítés (sütő, főzőlap, klíma) a vételár részét képezik.

A parkolás utcán ingyenesen megoldható az ingatlan mellett.

A közelben: iskolák, óvódák, Aldi, gyógyszertár, dohánybolt, lottózó, éttermek.

Közlekedés szempontjából frekventált helyen található, Pesterzsébet központja a 35 jelzésű busszal 5 perc alatt, a Határ úti M3 metró az 52 jelzésű villamossal 20 perc alatt, Boráros tér a 2B villamossal, vagy a 224 jelzésű busszal 30 perc alatt közelíthető meg.

Csak készpénzes vevők jelentkezését várjuk, mivel az ingatlan üzlethelyiségként van bejegyezve, átminősítése nem lehetséges, így hitel nem vehető fel rá.

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és tehermentes.

Az ár irányár!


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Szabótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6677869


+36 50

Ingatlannet kód: NET6677869

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Szabótelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 23,99 millió Ft, négyzetméter ára 479 800 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6677869. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.