star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Ganzkertváros

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Ganzkertváros

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Ganzkertváros

  • 70m²


Ár:

74 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

A beltér:

Kertkapcsolatos, földszinti lakás udvari autóbeálló hellyel, közvetlenül az Üllői útról csendes mellékutca végében eladó.

A telken összesen három, 2006-ban épült, egymástól jól elkülönített épület áll, mindegyikben 6-6 lakással, melyre távirányítású kapun járhatunk be.

A meghirdetett ingatlan a telek leghátsó, legcsendesebb részén helyezkedik el, kertje is intim: mellette, mögötte, előtte senki nem jár el. Körben zöldnövényzet övezi: cserjék, virágok és fűszernövények, a lakás mégis világos, napfényes, ugyanakkor kialakításának és szigetelésének köszönhetően nem melegszik fel túlzottan kánikulában sem. Ugyanez mondható el a házat félkörben övező teraszról is, mely délután már teljesen árnyékolt.
A lakás helyiségei: nappali, három szoba, konyha, előtér, kamra, fürdő/wc. A nappali a konyhával és az étkezővel egy térben helyezkedik el. Közvetlenül a bejárat mellett tágas kamra lett kialakítva. A kádas, ablakos fürdőszobában helyezkedik el a wc is, és a kombi cirkókazán. Mindegyik helyiség ablakos, világos.
A többségében fa, szigetelt nyílászárók a szobákon redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek (a két hátsó udvarra néző szobán műanyag ablak van), a bejárati ajtó biztonsági, a beltéri ajtók esztétikusak. A fűtés radiátorokkal kialakított. 2021-ben felújítást végeztek az ingatlanban: új burkolatok, gépesített konyhabútor (el. sütő, főzőlap, mosogatógép), hűtő-fűtő klíma került beépítésre.
A közös költség 10eFt/hó (közös villany, házbiztosítás, felúj. alap).

Autóval 10 perc alatt elérhető a M0 autóút, 20 perc a KÖKI, 12 perc a soroksári bevásárlóközpont. Tömegközlekedéssel a KÖKI 30 perc, a Nyugati pályaudvar 45 perc.
A közelben angol nyelvi sportóvoda, általános iskola, játszótér, kis bolt, zöldség-gyümölcs üzlet, Rossmann, SPAR, Don Pepe, lángosos, olasz étterem elérhető.

A lakás rugalmasan megtekinthető, 1/1 tulajdon, rövid időn belül költözhető.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Ganzkertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6703133


+36 30

Ingatlannet kód: NET6703133


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, ganzkertvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 070 000 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Ganzkertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.