star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Helikopter lakópark

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Helikopter lakópark

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Helikopter lakópark

  • 74m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
20 ezer Ft
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem

Az ingatlanról:

Magánszemélyként kínálom eladásra tehermentes ingatlanomat, amely a 17. kerületben, a Helikopter lakóparkban található hat lakásos társasház egyik tetőtéri, 74 nm-es, jó állapotú lakása. Ideális választás lehet családosoknak, pároknak, egyedülállóknak, illetve befektetőknek egyaránt. A lakásról: Az ingatlan tájolását tekintve az erkély nyugati, a tetőtéri ablakok déli és északi irányba néznek. A nappali, az étkező és a konyha egy nagy légtérben helyezkedik el. Az U alakú, tágas konyha jól felszerelt, beépített konyhabútorral és mosogatógéppel rendelkezik. A hálószoba egyedileg beépített szekrényekkel ellátott, amelyek a lakás részét képezik. A mediterrán stílusú fürdőben a tavalyi évben beépített, 150x150-es sarokkád biztosítja a pihentető fürdőzést. A nappalit és a szobákat lakkozott parketta; az étkezőt, konyhát és fürdőszobát járólap burkolja. Az erkély műanyag nyílászárója szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt. A fa tetőtéri ablakok sötétítővel, többségük szúnyoghálóval felszereltek. A lakás bejárati ajtaja biztonsági ajtó. A fűtést és melegvíz ellátást évente karbantartott cirkó gázkazán biztosítja, valamennyi helyiség radiátorral rendelkezik. A lakás hűtését 2022-ben cserélt, új klímaegység biztosítja. A lakás nem beépített bútorzata és készülékei megegyezés alapján a vételár részét képezhetik. A társasházról: A 2006-ban épült téglaházhoz tartozik egy közös használatú hátsó kert, tárolásra alkalmas kis házzal, valamint minden lakáshoz kijelölt, saját használatú gépkocsi beálló. A ház fákkal borított, erdős terület közvetlen közelében található. A hátsó kert igényes, alkalmas baráti grillezésekre, összejövetelekre. A környékről: A lakópark családosok körében közkedvelt, jó infrastruktúrával ellátott. A közelben található kisbolt, pékség, cukrászda, játszótér, óvoda. A lakópark mellett elterülő Rákoskeresztúri parkerdőben túraösvény, valamint erdei futókör remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít a természetbe vágyók számára.


Elhelyezkedés

1174, Budapest, XVII. kerület, Helikopter lakópark, Zsemlye Elemér utca 16


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6684026


+36 70

Ingatlannet kód: 6684026


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerület, Helikopter lakóparki (Zsemlye Elemér utca 16) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 877 027 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Pápai Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684026. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Helikopter lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.