star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 35m²


Ár:

38 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
12,5 ezer Ft
Építés éve
1973
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó a Zsókavár utca csendes részén egy 35 nm2 + erkélyes, 1 éve felújított erkélyes ingatlan.A lakásban kicserélték az elektromos vezetékeket, kapcsolókat, új burkolatot kaptak a szobák, az ablakokra redőnyök, szúnyoghálók kerültek, valamint a nappaliba egy klíma lett beszerelve. A festékek moshatóak. A lakóközösség kulturált, a környéken pedig minden 2 perc sétatáv alatt elérhető: gyógyszertár, orvosi rendelő, bank, boltok, könyvtár, piac. A közlekedése kiváló, a belváros 15-20 percen belül megközelíthető tömegközlekedéssel: 7,7E,8E,133E,130, 196, 196A buszok és a 69-es villamos 2 perc séta alatt elérhetőek.

Igény esetén bútorozottan is eladó az ingatlan, ebben az esetben az ár megegyezés szerint alakul.Az ingatlan per és tehermentes.Kérem, hogy ingatlanközvetítők, valamint ingatlanirodák ne keressenek.


Elhelyezkedés

1157, Budapest, XV. kerület, Újpalota, Zsókavár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6695871


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, Újpalotai (Zsókavár utca ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 1 085 714 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Magánszemély hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695871. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Újpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.