star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 21 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

20,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 21 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 21m²


Ár:

20 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE TATABÁNYA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #170375 hivatkozási számú BUDAPEST XV. KERÜLETI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Budapest XV. kerületében, Rákospalotán egy igazán vonzó lehetőség várja azokat, akik egy kis oázisra vágynak a város szívében. Ez a 21 négyzetméteres mini garzon, mely tégla építésű társasházban helyezkedik el, tökéletes választás lehet egyedülállóknak vagy befektetőknek. Az ingatlan korábban nyelvstúdióként funkcionált, ami azt jelenti, hogy a bejárat az utca felől nyílik, de igény szerint könnyedén visszaalakítható, hogy a társasház udvarába nyisson. A lakás nem csupán lakhatásra, hanem üzlethelyiségként vagy irodaként való hasznosításra is kiválóan alkalmas, köszönhetően a külső bejárathoz.

A belső tér felújított és jól karbantartott; egy előtér, konyha, szoba, valamint egy fürdőszoba-WC áll a lakók rendelkezésére. A szobában laminált padló, a vizes helyiségekben pedig járólap található, ami könnyen tisztán tartható és modern megjelenést kölcsönöz az otthonnak. A műanyag nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel és biztonsági ráccsal vannak felszerelve, így a lakás nem csak kényelmes, hanem biztonságos is. A fűtés gáz alapú, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja, és minden közmű mérhető, ami lehetővé teszi a pontos költségkontrollt. A rezsiköltségek rendkívül kedvezőek, a közös költség mindössze 8.400 forint havonta.

A társasház maga is jó állapotban van, a lakóközösség kulturált és a közös terek, mint a pince, udvar és padlás, mind-mind hozzájárulnak az életminőség növeléséhez. A ház nyeregtetős, a tető jó állapotban van, és a lakás elhelyezkedése miatt felmerülhet a lehetőség a tetőtér beépítésére is. A parkolás a közterületen ingyenes, ami további előnyt jelent a városi életben.

A környék infrastruktúrája kiváló; minden fontos létesítmény, mint orvosi rendelők, gyógyszertár, posta, oktatási intézmények és bevásárlási lehetőségek, csupán egy kőhajításnyira találhatók. A közlekedés is kiváló, hiszen a 5-ös, 25-ös és 125-ös buszok, valamint az éjszakai járatok megállói a közelben vannak, és az M3 autópálya is mindössze 5 percnyi autóútra helyezkedik el. Az ingatlan tulajdonosa készen áll arra, hogy 30 napon belül birtokba adja ezt a kis gyöngyszemet. Ez egy remek lehetőség azok számára, akik egy kis városi menedékre vágynak, vagy akik egy okos befektetést keresnek a jövőre nézve.

Az ingatlant jelenleg bérlő lakja, megegyezés szerint akár tovább bérelné az ingatlant. 

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk tájékoztató jellegűek, Megbízó tájékoztatása alapján kerültek megadásra. Bővebb információt személyes találkozó illetve megtekintés alkalmával kaphat!

Szlezák-Forgó Barbara

0670 620 4097

 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ BUDAPEST XV. KERÜLETI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #170375

Az OPENHOUSE TATABÁNYA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Rákospalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6695632


Szlezák Forgó Barbara

Szlezák Forgó Barbara

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, rákospalotai téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 21 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 20,7 millió Ft, négyzetméter ára 985 714 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szlezák Forgó Barbara referens az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695632. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Rákospalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.