star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 56m²


Ár:

46 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
4.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Egyetemisták, Belvárosban Dolgozók Figyelem!
Kiváló Közlekedés. Jó Elosztású Lakás.

Csak A Balla Ingatlan Kínálatában.

Kiváló Elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, Panorámás, zöldre tekintő, nagyvárosias környezetben, Zugló alsórákosi részén lévő, 10 emeletes társasházban, 4 emeleti, 1+2 szobás, 56 nm-es, Rezsivédett, tehermentes panellakást kínálok megvételre. Nyugati tájolása és nagy ablakai miatt Napfényes, világos.

Alkalmas pároknak, családoknak, a zöld terület és a közeli Parkos részek miatt kisállattal rendelkezőknek, Metropolitan Egyetem közelsége miatt egyetemistáknak, akik Biztonságos környezetben, központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A lakásban egy 22 nm-es nappali szoba és két 8 nm-es külön bejáratú fél szoba, gáztűzhelyes villanysütős, nagy ablakos konyha, kamra, nagy beépített gardróbszekrény, előszoba, káddal kialakított fürdőszoba és külön wc található.

A szobák és a közlekedő jó állapotú parketta, a vizes helyiségek és az előtér járólap burkolatúak. A nappaliban és a szobákban Modern design tapéta. A lakásban a 2011-es felújításkor a Villanyvezetékeket, a járólapokat, csempét, néhány éve Radiátorokat és a konyhabútort cserélték. 2023-ban a nappaliba Hűtő-Fűtő Klíma került. A melegvizet és a fűtést távhő biztosítja. Külön vízórák.
A lakás összességében Kiváló állapotú.

A lakás az emeleten a szomszédos 1 lakással együttesen a lépcsőháztól külön zárható ajtóval elválasztott. A lépcsőház rendezett, új nyílászárók és automata bejárati ajtó, benne 1 lift működik, a lépcsősor tágas, bútor szállítására alkalmas. Kamerarendszer.

Az ingatlan tehermentes, 3 hónap múlva költözhető, vagy bérlővel együtt eladó.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Az Örs vezér terétől 5 perc séta távolságra. Központi elhelyezkedése miatt számtalan busz, villamos járat a belváros és további városrészek irányába.
A parkolás a ház előtt és a környező utcákban ingyenes.

A közelben zöld területek, élelmiszerbolt, játszótér, játszóház, bölcsőde, óvoda, iskola, egyetem, szupermarket, bankfiókok, éttermek, kávézó, cukrászda, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta valamint több kereskedelmi is szolgáltató egység. Árkád, Sugár, Ikea.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Metropolitan Egyetem közeli


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694194


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694194

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Metropolitan Egyetem közeli) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 837 500 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.