star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 77m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Zuglóban, Alsórákos egy csendes, zöldövezeti utcájában, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető társasházi lakás.

A 4 lakásos társasház legfelső, második emeletén található napfényes, világos és tágas tetőtéri lakás 77 négyzetméter + 18 négyzetméter manzárd a padlástérben. A lakás az utca felé és a kert felé is rendelkezik egy-egy erkéllyel és ezen az emeleten csak ez az egy lakás van, ettől még csendesebb és élhetőbb. A lakáshoz tartozik egy saját tulajdonú garázshely a garázsban és egy saját tulajdonú, 4,6 négyzetméteres zárható tároló. A tárolót az ingatlannal együtt kötelező megvásárolni 2.5 millió forintért, a garázshely megvásárolható.

Főbb jellemzők:
Nappali-étkező-konyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, ahol kád is és külön zuhanyzó is van, 1 wc, egy előszoba és a tetőtérben a manzárdszoba. Tetőablaka csak a manzárdnak és a fürdőszobának van, a többi helyiségben nagy, duplaszárnyú üvegajtók engedik be a fényt.

A társasház nyolc éve épült, a lakás tulajdonosai a lakás első lakói, de viszonylag keveset tartózkodnak ott, így a lakás nagyon megkímélt, akár azonnal költözhető.

A fűtés központi kazános, egyedi hőmennyiségmérőkkel. A társasház napkollektor rendszere télen a fűtést támogatja, fűtési szezonon kívül a használati melegvíz előállításához járul hozzá nagy hatékonysággal, nyári időszakban gyakorlatilag teljes egészében képes a 4 lakás melegvíz szükségletét előállítani. A modern rendszereknek köszönhetően energiatakarékos, alacsony rezsijű a lakás.

Minden ablakon/ajtón beépített szúnyogháló, elektromos redőny, a nappali-étkező-konyhában és a két hálószobában inverteres légkondicionáló berendezés, melyek az egész lakást is képesek lehűteni, illetve igény szerint fűtésre is lehet használni őket.
A fűtés, hűtés és a nappali-étkező-konyha redőnyei a Loxone épület automatizálási rendszerrel üzemelnek, így bárhonnan telefonon keresztül be lehet fűteni, bekapcsolni a légkondit vagy fel-lehúzni lehet a redőnyöket. A rendszer rugalmasan bővíthető egyéb intelligens otthon funkciókkal.

Igény szerint, ez irányú megállapodás esetén a lakásban felszerelt modern lámpák, valamint a bútorzat egy része is a vételár részét képezhetik.
Irányár: 89.900.000 forint (garázs és tároló nélküli ár). ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368244


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Gödöllői utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6660465


+36 30

Ingatlannet kód: NET6660465


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Gödöllői utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 167 532 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Nyári Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660465. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.