star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Istvánmező

  • 49 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Istvánmező

  • 49 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Istvánmező

  • 49m²


Ár:

46 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Budapest XIV. kerületében (Istvánmező) jó állapotú lakás eladó!

Az Eleonóra utcában keresi új tulajdonosát kellemes méretű, 49 négyzetméteres, 3. emeleti otthon, mely az 1970-es években épült, háromszintes téglaépületben található.

A stadion közelében lévő lakás előnyei között szerepel például a környéken megtalálható számos üzlet, szolgáltatás, melyek a minél kényelmesebb életet biztosítják. Kiváló választás nem csak állandó lakhatásra, de befektetésnek is!

Legyen Ön a következő tulajdonosa! A lakás azonnal birtokba vehető!

Lakói számára egy különnyíló szoba – mely igény szerint kettéosztható - , konyha/étkező, fürdőszoba+wc, kamra biztosítja a kényelmes életet. Az udvari kilátást biztosító nagy ablakainak köszönhetően hosszú ideig élvezhető a természetes fényben gazdag élettér, melyet még egy erkély is tágasabbá tesz.
Emellett Samsung klíma is segíti, hogy a hálószoba minél kellemesebb legyen.

A fűtést és a meleg vizet újszerű, alig négyéves Ariston cirko gázkazán szolgáltatja, egyedi szabályozással és méréssel, maximális komfortot biztosítva. Ezen felül a lakás természetesen külön mérőórákkal rendelkezik a víz- és villanyfogyasztás tekintetében is. A villanyvezetékek 2008/9. években megújultak. A tv csatornákat és a szélessávú internetet a UPC és Telekom szolgáltatók tudják biztosítani.


Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új tulajdonosa az álmaiban szereplő otthonára leljen vagy a befektetésének tökéletes ingatlanát megtalálja!

A lakás elosztása kellemes és élhető: a külső folyosóról belépve azonnal a konyha/étkező fogadja az érkezőt, ahol praktikusan kialakított konyhasziget és a bőségesen rendelkezésre álló tér teszi kényelmessé a közös étkezéseket. Beépített szekrény biztosít további helyet a pakoláshoz. Innen nyílik a nyugodt pihenést nyújtó világos hálószoba, valamint káddal felszerelt fürdőszoba+wc valamint a kamra. A konyhabútor – mely természetesen a vételár részét képezi - az új tulajdonos rendelkezésére áll, így erre sem kell időt, pénzt fordítania.
A vizes helyiségek, mint a konyha/étkező, fürdőszoba hidegburkolattal, míg a szoba parkettával ellátott.
Külső és belső fa nyílászárói megkímélt, szép állapotúak.

A TÁRSASHÁZRÓL: A lakás egy jogilag és pénzügyileg is rendezett, karbantartott házban található. A lépcsőház tiszta. A közös költség ~11.000.- forint, amely tartalmazza a takarítást, közös villany használatot, biztosítást, közös képviselő díját, felújítás költségeit.

A KÖRNYÉKRŐL: Az épület, melyben a lakás található, téglaépítésű, igényes külső és környezet jellemzi, gondozott terület teszi kellemessé. Elhelyezkedése igen kedvező, így akár befektetésnek is kitűnő választás!

Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki értékeli a lakás nyújtotta kényelmet és annak kiváló elhelyezkedését.
Ha befektetési céllal gondolkodik, akkor megtalálta a tökéletes ingatlant!

Várom hívását, természetesen hétvégén is állok rendelkezésre.


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Istvánmező, Eleonóra


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6686823


Professional Package

Professional Package

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6686823

Professional Package

Professional Package

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, istvánmezői (Eleonóra) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 957 143 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Professional Package hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Istvánmező ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.