star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 68m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy gyönyörű, jó állapotban lévő, földszinti, tégla építésű ingatlan 1 175 000 HUF/nm áron a 11. kerületben az Elek utcában, mely kiválóan alkalmas irodának is, ahol a csendes környezet és a jó közlekedési lehetőségek egyedülálló kombinációját találjuk meg.Budapest 11. kerülete, melyben az ingatlan található, több szempontból is kiváló választás. A kerület zöldövezetei, kiváló közlekedése és kulturális valamint oktatási intézményei ideális lakóhelyet biztosítanak minden korosztály számára.A kiváló infrastruktúra és közlekedési hálózat révén az ingatlan könnyen megközelíthető, legyen szó akár autóval, akár tömegközlekedéssel való érkezésről. A környező éttermek, kávézók, üzletek és szolgáltatások pedig minden igényt kielégítenek. Az itt vásárolt ingatlan nemcsak kellemes otthont, hanem hosszú távú, biztos befektetést is jelenthet az új tulajdonos számára. Az ingatlanpiaci helyzet figyelembevételével ez a kiválóan karbantartott, stratégiai elhelyezkedésű ingatlan kiváló hozamot ígér az elkövetkezendő években is.A gazdaságos fenntartást garantáló alacsony rezsiköltség és a többfajta fűtési lehetőség (gáz kazán, klíma, svédpanel) biztosítja a kellemes mikroklímát minden évszakban. A lakás klímával, riasztóval, műanyag nyílászárókkal és elektromos redőnyökkel felszerelt.Igény esetén a lakás egyik szobája a gardóbbal le is választható, és külön bejáratúvá alakítható, ezáltal alkalmassá válik egy kis üzletnek vagy irodának. A gardróbban van lefolyó és víz csatlakozási lehetőség, valamint a lakás ezen részének külön villianyórája is van.További információkért és a megtekintés miatt kérem, keressen elérhetőségeimen!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Elek utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6709724


+36 30

Ingatlannet kód: NET6709724


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Elek utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 175 000 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Simonics Mariann referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709724. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.