star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 130m²


Ár:

129 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
2.
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok Kelenföldön Csendes Kis Utcában Egy Újszerű, Bruttó 130 M2-Es, Nettó 116 M2, +18 M2-Es Dupla Erkéllyel, 4 Szobás, Panorámás, Csendes, NAPFÉNYEs, Jól Kiadható, Jó Elosztású Lakást, Garázzsal, Tárolóval!

Rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldövezeti környéken található, egy 2004-ben épült, 2 emeletes, Hőszigetelt (15cm) tégla építésű társasház 2. emeletén. Lift nincs!
Déli fekvésének köszönhetően egész nap szép napfényes.

Az ingatlan mondhatni újszerű állapotú. Egy hatalmas 48 m2-es nappaliból, 3 db hálószobából (14, 11 és 11 m2), dupla fürdőszobából, wc-ből és egy gardróbból áll. A nappaliból jutunk ki két erkélyre is, ahonnan gyönyörű panoráma látható. Minden helyisége külön nyíló, nagyon jó az elosztása. Kapott egy minőségi beépített konyhabútort tűzhellyel, sütővel, elszívóval, mosogatógéppel és hűtővel, ezek a vételárat képezik, ahogy a többi beépített szekrény is. Egyik fürdőszobája kádas, együtt van a wc-vel, a másik zuhanyzós és külön van a wc. Minden szobája klimatizált. A szobák igazi faparkettával burkoltak, a többi helyiség járólappal. Tetőtéri ablakai új sötétítővel felszereltek. A cirkó kazán belseje tavaly teljesen ki lett cserélve, ez szolgáltatja a fűtést és a melegvizet, valamint puffertartállyal.

Kötelezően Megvásárolandó A Lakáshoz Egy Egy FÉRŐHELYEs Garázs És Egy 5 M2-Es Tároló, Melynek Az Ára 14 Millió Forint!

Fűtési költsége egyedi mérés szerint fizetendő, jelenlegi lakóinak átalánydíjban 20.000 Ft.
Közös költség 25.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, ház biztosítást és a szemétdíjat is.

Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és megállapodás szerint költözhető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz, villamos és a 4-es metró. A közelben megtalálható Etele pláza, Feneketlen-tó, Allee, Bikás park, piac, egyetemek, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, egyedi, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes, zöldes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ára 129.9 Millió + 14 Millió Forint!

A környékről:

Frekventált, csendes, zöldes


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690843


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690843

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Kelenföld) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 999 231 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690843. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.