star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 59m²


Ár:

57 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő! Ha egy kertkapcsolatos lakásra vágysz, amely központi elhelyezkedésének köszönhetően minden fontos helyszín könnyen elérhető, akkor a mi ingatlanunk lehet a tökéletes választás számodra.
Az ingatlanunk egy jó állapotú, használt lakás, amely Budapest 10. kerületében, a Gyárdűlő városrészben található.
Az ingatlan alapterülete 59 nm, két szobával, egy konyhával, egy fürdőszobával és egy 20 nm-es terasszal rendelkezik. Továbbá egy garázs férőhely is tartozik hozzá. Légkondicionált a lakás.

Az ingatlan állapota jó, és a fűtést gáz (cirko) biztosítja. Az ingatlan lokációja kiváló, és könnyen elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
Ha szeretnél több információt kapni az ingatlanról, vagy megtekintenéd személyesen, keress minket bizalommal. Szívesen válaszolunk minden kérdésedre, és segítünk megtalálni az ideális otthont számodra.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Konyha
1m²
Szoba
1m²
Nappali
1m²

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6693930


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6693930

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 981 356 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693930. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.