star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

22,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 30m²


Ár:

22 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

English description below

Teljes körűen felújítandó, első emeleti garzon lakás, a VIII. kerület megújuló részén!
A lakás 30 m2-es, első emeleti, udvarra,-tűzfalra néző,4 méteres belmagasságnak köszönhetően galériázott.
Lujza utcában a Kálvária tértől egy percre.
A lakás egy 2 emeletes, rendezett közösségi terekkel rendelkező, 2 belső udvarral rendelkező társasház első emeletén található. Az épület lépcsőháza és bejárata a közelmúltban lett felújítva, és a belső udvarok átlagos állapotban vannak. A ház anyagi helyzete stabil, folyamatos a felújítási alap képzés.

Az lakás elektromos fűtéssel rendelkezik, a meleg víz ellátásról egy régi villanybojler gondoskodik. Az ingatlanban a gáz és villanyóra feltöltős, vízóra pillanatnyilag nincs. Jelenleg a lakásban albérlő lakik, aki szívesen marad is, amennyiben az új tulajdonossal meg tudnak állapodni.

English

Fully renovated, first floor apartment, in a regenerating area of the VIII district!
The apartment is 30 m2, first floor, facing the courtyard, with a 4 m high ceiling and a gallery.
It is located in Lujza street, one minute from the Kálvária square.
The apartment is located on the first floor of a 2-storey condominium building with 2 internal courtyards, with tidy communal spaces. The staircase and entrance of the building have been recently renovated and the courtyards are in average condition. The financial situation of the building is stable, with ongoing renovation fund training.

The apartment has electric heating and hot water is supplied by an old electric boiler. The property has a gas and electricity meter with top-up, no water meter at the moment. The apartment is currently occupied by a subtenant who is welcome to stay if arrangements can be made with the new owner. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372232


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Lujza utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701736


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701736

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Lujza utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 22,7 millió Ft, négyzetméter ára 756 667 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Homonnai Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.