star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

50,1 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 44m²


Ár:

50 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ligetvárosban, a Városliget közelében, a Dembinszky utcában eladó egy 44 nm-es, 2. emeleti polgári lakás, amely eredetileg 2 szobás volt, de jelenleg egy galériázott szobával és étkezős konyhával rendelkezik. A lakás jó állapotú, egy felújított és rendezett házban található.

A fűtést korszerű cirkó kazán biztosítja.
Az ingatlanban az egyik szobában fekvő galéria került kialakításra, míg a másik szoba tágas, világos konyhaként funkcionál, ahonnan nyílik a mosókonyha és a fürdőszoba, valamint a toalett.
Az előszobával szemben egy gardrób helyiség található.

Kisebb átalakítással visszaállítható a két különnyíló szoba, vagy akár egy amerikai konyhás nappali is kialakítható.

A környék jól ellátott, minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető, és a Garay piac nagyszerű lehetőséget kínál a hétvégi bevásárlásokhoz.

A közlekedés is kiváló: a 2-es metró és a Keleti pályaudvar gyalogosan 10 perc alatt elérhető, míg a Dózsa György út csupán 5 perc séta (troli: 70, 74, 75, 79; busz: 30).


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Dembinszky utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6715330


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Dembinszky utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 50,1 millió Ft, négyzetméter ára 1 138 636 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Csonka Henrietta Katalin referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715330. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.