star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

270 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 106m²


Ár:

270 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1941
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy lenyűgöző, 1941-ben épült, Bauhaus stílusú téglaépítésű lakás a város szívében, az elegancia és a történelmi hangulat találkozásának helyszínén. Ez a napfényes otthon a 4. emeleten helyezkedik el, és a modern kor igényeinek megfelelően felújították. A lift hívó rendszerrel rendelkezik, így a mindennapok kényelme garantált. Az ingatlan méretei lehetővé teszik, hogy akár egy nagyobb család is kényelmesen elférjen itt, míg az elektromos cirkó fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a hidegebb napokon. Az utcai nézetű lakás nem csak a belvárosi pezsgést kínálja, hanem a nap bármely szakában élvezhető természetes fényt is.Ez a különleges ingatlan nem csak egy lakás, hanem egy életstílus, amely azonnal magával ragadja az ide lépőket. A belváros dinamizmusa, a kulturális élet gazdagsága és a kényelmes közlekedés garantálja, hogy minden, amire csak szüksége lehet, a közelben legyen.A lakás tágas, világos terekkel várja új tulajdonosait, akik értékelni fogják a minőségi anyagokat és a gondos munkát, amely az egész otthont áthatja. Az ingatlan elhelyezkedése ideális választást jelent azok számára, akik szeretik a városi életet, de nem akarnak lemondani a nyugodt és inspiráló otthonról.A stunning Bauhaus-style brick-built apartment built in 1941 is for sale in the heart of the city, where elegance and historical atmosphere meet. This sunny home is located on the 4th floor and has been renovated to meet the needs of the modern age. The elevator has a call system, so everyday comfort is guaranteed. The dimensions of the property allow even a larger family to fit comfortably here, while the electric circo heating ensures a pleasant temperature on colder days. The apartment with a street view offers not only the vibrancy of the city center, but also natural light that can be enjoyed at any time of the day.This special property is not just an apartment, but a lifestyle that immediately captivates those who enter here. The dynamism of the city center, the richness of cultural life and convenient transportation guarantee that everything you need is nearby.The apartment awaits its new owners with spacious, bright spaces, who will appreciate the quality materials and careful work that permeates the entire home. The location of the property is an ideal choice for those who love city life but do not want to give up a calm and inspiring home.

270000000 Ft

Referencia szám: LK045131-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6678411


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m². További jellemzői: az építés éve 1941, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 2 547 170 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz István. referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678411. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.