star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

102,2 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 98m²


Ár:

102 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó lakás Budapest Belvárosában. Az V. kerületben, Kálvin térre néző, első emeleti, tágas nagypolgári lakás. 2 hatalmas utcai szobával, fürdővel, és egy tágas udvari szobával, amihez szintén tartozik egy külön fürdőszoba. A lakás nagyon világos, egyedi gázfűtéssel rendelkezik. Ami igazán egyedi a lakásban, hogy megőrizték az eredeti spalettákat mind az ablakokon, mind a bejárati ajtón.
A ház megőrizte eredeti arculatát és hangulatát, a házba belépőket szőnyeg is várja. A környék nagyon hangulatos, közel van a Vásárcsarnok, a Duna, és a Múzeumkert. A közlekedés is kiváló, a lakást két metróállomásról is 1-1 perc alatt lehet megközelíteni.
További információért kérem hívjon telefonon: +36 3O 382538O

For sale: Spacious apartment in the heart of Budapest, located in the 5th district, with a view of Kálvin Square. This first-floor, grand bourgeois apartment features two large street-facing rooms, a bathroom, and a spacious courtyard room with its own private bathroom. The apartment is very bright and equipped with unique gas heating. What makes this property truly special is that the original shutters have been preserved on both the windows and the front door.

The building has retained its original character and charm, and welcomes guests with a carpet in the entrance. The surrounding area is very atmospheric, with the Great Market Hall, the Danube, and the Museum Garden nearby. Public transport is excellent, with two metro stations within a 1-minute walk of the apartment.

For further information, please call: +36 3O 382538O.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros, Vámház körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6720148


Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, belvárosi (Vámház körút) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 102,2 millió Ft, négyzetméter ára 1 042 857 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Stark Mónika referens a Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.