star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tiszaújváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Tiszaújváros

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tiszaújváros

  • 55m²


Ár:

19 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Tiszaújváros csendes, parkos részén kínálok megvételre egy magasföldszinti, csendes lakást.

A lakás felújításra szorul, de az 55 nm-es ingatlan több lehetőséget kínál, akár falbontással akár csak az új életterek kialakításáról van szó.

A fűtése egyedileg mért távfűtés, így ennek a felújítása nem terheli a pénztárcát. Az ablakok cseréje indokolt, hiszen a ház már szigetelt, így maximálisan tudjuk kiaknázni a kellemes hőérzetet és a fűtésszámlát.

A fürdőszoba mérete nem nagy, de a WC külön helységben található. A konyha viszont nagy, spájzzal rendelkezik. Ötletes kialakítással étkezőkonyhássá alakítható.
A konyha és a mellette lévő szoba parkos játszótérre néz, nincs gyalogosforgalom sem.

A másik két szoba, egy nagy valamint a belőle nyíló ablakos hálórész vagy dolgozószoba az átmenő forgalomtól mentes, csendes, fás utcára néz.

Ez a lakás sok lehetőséget rejt magában, így kihasználva az egyediségét egy modern, élhető terekkel rendelkező otthon alakítható ki.

Jöjjön nézze meg, álmodja meg az otthonát és tegyen ajánlatot!


Elhelyezkedés

Tiszaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6680604


+36 20

Ingatlannet kód: NET6680604


Az általad megtekintett eladó tiszaújvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 361 818 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680604. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.