star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Taszár

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó lakás Taszár

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Taszár

  • 55m²


Ár:

19 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Your Home Immobilien eladásra kínál egy Taszáron lévő 2. emeleti téglalakást!

Érdeklődés esetén kérem hívja az asszisztenst! Keresztes Katalin 06 20 412 9035

A beltér:

Az ingatlan elhelyezkedése Kaposvár-Dombóvár között Taszáron található.

Közkedvelt épületében, mindenhez közel.
Iskola karnyújtásnyira, boltok, intézmények, óvoda-bölcsőde is 5-perc sétára található.
A lakás felújítását elkezdték a nyílászárók cseréje megtörtént és alumínium redőnyökkel ellátott. Így már egy igen költséges beruházás után a további esztétikai, szerkezeti és műszaki munkálatok előkészítése is adott. Új tulajdonosai saját elképzelésük alapján fejezhetik be az ingatlan felújítását. Előnye éppen ezért a saját ízlés szerinti befejezés. Képek alapján látható ezen munkálatok előkészítése. A fűtéséről régen konvektor gondoskodott de a felújítás után ez akár igény szerint vissza állítható, vagy akár villany fűtés is kialakítható.
Az erkély nagysága további lehetőségeket rejt magában. Illetve saját tárolóval is rendelkezik. Valamint a ház előtt is szinte mindig van parkolási lehetőség az itt lakók számára. Amennyiben saját álmait megvalósítva szeretne egy lakást Ön és családja részére ne habozzon hívjon és nézzük meg együtt. Az ár alkuképes így bátran tegyen ajánlatot!

Érdeklődés esetén kérem hívja az asszisztenst! Keresztes Katalin 06 20 412 9035


Elhelyezkedés

Taszár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6691504


+36 30

Ingatlannet kód: NET6691504

Az általad megtekintett eladó taszári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 354 545 Ft. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taszár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.