star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,5 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 53m²


Ár:

35 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES, TÉGLA LAKÁS KÁMONBAN!

Szombathelyen, a Kámoni városrészen, átmenő forgalomtól mentes, csendes, parkos környezetben ajánlok megvételre egy 53 nm-es, nappali + 1 szobás, erkélyes, igényesen felújított, erkélyes lakást, alacsony rezsivel. Négyemeletes, téglaépítésű társasház harmadik emeletén helyezkedik el. A déli fekvésű, világos, jó elrendezésű ingatlan teljesen felújítva/átalakítva várja új lakóit.
A felújítás a hideg-meleg burkolatokat, beltéri ajtókat, bejárati ajtót, villanyvezetékeket és a vízvezetéket is érintette.
Új, hőszigetelt műanyag ablakokat építettek be, melyek rovarhálóval és redőnnyel felszereltek. Modern a konyha, igényes kialakítású a padlófűtéssel rendelkező fürdőszoba.

Az ingatlan kialakítása során fontos szempont volt a praktikus térhasználat, ennek megfelelően a lakás tágas, világos szobákkal rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak mindennapi pihenésre és kikapcsolódásra. Az udvari nézet garantálja a csendes környezetet, így otthonunkban minden adott a pihentető kikapcsolódáshoz.

Lakásunk ideális választás azok számára, akik a város központjához közel, mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni. A napfényes szobák barátságos hangulatot varázsolnak minden egyes nap. A meleg otthon érzetét a távfűtés biztosítja, ami nem csak kényelmet, hanem gazdaságosságot is jelent a hűvösebb napokon.

Parkolás az ingatlan mellett ingyenesen megoldott.
Az ingatlanhoz egy saját pincerekesz valamint közös használatú kerékpár- és babakocsi tároló is tartozik.

Praktikus választás lehet olyan családoknak és fiatal pároknak, akik szeretik élvezni a városi életet anélkül, hogy lemondanának a nyugalomról és a kényelemről. Befektetésnek is tökéletes választás, mert albérletbe gyorsan kiadható!

Az ingatlan jogilag teljesen rendezett, tehermentes, viszonylag gyorsan birtokba vehető!

További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt
Ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: LK028188-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6676830


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6676830

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 35,5 millió Ft, négyzetméter ára 669 811 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6676830. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.