star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, Derkovits lakótelep

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, Derkovits lakótelep

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely, Derkovits lakótelep

  • 58m²


Ár:

31 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ha egy jó ár-érték arányú, akár befektetésnek, bérbeadásra, de saját használatra is kiválóan alkalmas három szobás lakást keres, akkor ezt a nem régiben felújított lakást érdemes megnéznie. Tökéletes választás párok, több gyermekes családok számára is. Méreténél fogva befektetésnek is ideális, hiszen az alacsony fenntartási költségű, kis-közepes méretű lakások mindig könnyebben értékesíthetők illetve gyorsan bérbeadhatók.

Helység: Szombathely, Derkovits városrész
Ingatlan típusa: harmadik emeleti társasházi lakás panel épületben
Alapterület: 58 m2, jó elrendezés
Szobaszám: 3 szoba, pároknak, több gyermekes családnak megfelelő
Költözhető: 4 hónapon belül

Ingatlan állapota:
-Felújított
-Minőségi anyagok és kivitelezés
-Új elektromos hálózat, új burkolatok, új szaniterek, új hőszigetelt ablakok redőnnyel
-Alacsony fenntartási költség
-Tiszta, rendezett lépcsőház, kellemes lakóközösség

Kilátás és tájolás: Délnyugatra néző nagyméretű új műanyagablakok
Komfortfokozat: összkomfortos.
Fűtés és hűtés: távfűtés egyedi méréssel
Parkolás: Utcán, ingyenesen
Egyéb extrák:
külön fürdő WC,
redőnyök,
pincében saját tároló

A lakás a közkedvelt Derkovits városrészen található. Elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy gépkocsi használata nélkül is minden beszerezhető és elintézhető legyen, amire a mindennapokban szüksége lehet. Kisgyermekes családok a közeli bölcsödét és óvodát fogják nagyra értékelni, az általános iskola is csak pár száz méterre van.

A külső felújítás már régebben megtörtént a társasházon, így természetesen hőszigetelt ablakokat, redőnyt és szúnyoghálót is kapott akkoriban. A parkolóból pár lépés mindössze a tágas lépcsőház. A széles lépcsőkön könnyen feljutunk a harmadik emeletre, a tágas folyosón egy belső lakáshoz jutunk. A bejáraton belépve, a közlekedőből jobbra nyílik a kisebbik szoba. Egyenesen tovább haladva a tágas, világos nagyszobába jutunk, amely franciaerkéllyel rendelkezik. Jobbra a másik hálószoba és a konyha helyezkedik el. A WC és fürdő külön helyiségben van. A felújítás során új burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre, és a szobák ajtajai helytakarékos tolóajtós megoldást kaptak.

Az otthon melegéről szabályozható távfűtésen kersztül méretes radiátorok gondoskadnak. A hőszigetelt falak miatt a lakás fenntartási költsége alacsonyan tartható.

Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, pince, közös tároló, külső hőszigetelés, dekorvilágítás, panelprogram, szúnyogháló, optikai internet kábel, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szombathely, Derkovits lakótelep, Szombathely Derkovits lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6705907


+36 30

Ingatlannet kód: NET6705907


Az általad megtekintett eladó Szombathely, Derkovits lakótelepi (Szombathely Derkovits lakótelep) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Finta András referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705907. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Derkovits lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.