star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,7 millió Ft

Eladó lakás Szolnok

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok

  • 57m²


Ár:

22 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 57 nm-es, 3. emeleti lakást Szolnokon, a Nagy Imre körúton az alábbi paraméterekkel:-  az ingatlan részt vett a panel programban, ennek megfelelően külső szigetelést kapott és új műanyag nyílászárók lettek beépítve, melyek részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak,- a lakás fekvésének köszönhetően minden napszakban napfényes, világos, melyhez erkély is tartozik,-  a szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal borított,- a fürdőszoba és WC külön helyiségben található és mindkettő felújításon esett át,-  a lakás melegéről távhő gondoskodik egyedi, digitális mérővel, nyáron egyedi split klíma biztosít kellemes hőmérsékletet,-  a felújítás során a radiátorok cseréje is megtörtént,- rendezett lépcsőház, jó lakóközösség,- a lakáshoz közös kerékpártároló tartozik,-  az ingatlan 1/1 tulajdoni jogviszonnyal, tehermentesen várja új tulajdonosát. Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket, bevásárló központ, vasútállomás és a városközpont is pár perces sétával elérhető.Befektetésnek is kiváló! Elhelyezkedése miatt könnyen, gyorsan kiadható! Amennyiben a fenti 155805747-es azonosító számú eladó lakás, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
1.25m²
Előszoba
4m²
Közlekedő
3m²
Kamra
1.56m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
2.59m²
Konyha
6.8m²
Szoba
18.5m²
Szoba
18.5m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6677181


+36 20

Ingatlannet kód: NET6677181


Az általad megtekintett eladó szolnoki panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 22,7 millió Ft, négyzetméter ára 398 246 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mariann referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6677181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.