star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentgotthárd

  • 39 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41 millió Ft

Eladó lakás Szentgotthárd

  • 39 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szentgotthárd

  • 39m²


Ár:

41 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szentgotthárdon új lakóparki nappali +hálós lakás, autóbeállóval eladóNemrégiben átadott prémium minőségben megépített társasház zárószintjén kínálok eladásra egy 39 négyzetméteres, nagy erkéllyel rendelkező lakást.Praktikus elrendezés, fiatalos belső, minőségi alapanyagok jellemzik.D-i fekvésű, napfényes otthon első valós lakója lehet, hiszen ebben az ingatlanban még nem lakott senki.A társasház lifttel rendelkezik, így a legfelső emelet is könnyedén megközelíthető. A boltban vásárolt élelmiszereket könnyedén a lakásba juttathatjuk.Felettünk már nem lakik senki, így bizton állíthatom, hogy kiváló választás akár az idősebb generációnak is.Ablakaira elektromos redőnyöket szereltek, így az árnyékolás is könnyedén megoldott.Hőszivattyús fűtéssel látták el a tömböt. A háztetőre pedig napelemek kerültek. A villanyszámla így közel 0 Forintra jön ki.A konyhabútor már az ár részét tartalmazza, melyeket szintén prémium képekkel kínálunk. Whirlpool 6. érzék konyhai gépek szolgálják a háziasszonyok kényelmét.A biztonsági ajtón keresztül egy előszobába lépünk, ahol beépített szekrénybe tehetjük a kabátainkat, cipőinket.Szembe találjuk a minősgi alapanyokkal burkolt fürdőszobát, Ravak káddal és mosdóval.A nappali-konyha egy légterű, világos . Ebben a helyiségben szabályozható a szellőztetőrendszer, ami a mai kornak egyik nélkülözhetetlen extrája. A bejárati ajtó nyitása kamerarendszeren keresztül működik. Az épületet térkövezett úton közelíthetjük meg, elektromos kapunyitással vezérelhető nagy kapun keresztül.A lakáshoz felszíni autóbeálló tartozik.Olyat szeretne, amire nem kell várni, mégis újat álmodott meg?! Jöjjön és vegye birtokba mielőbb!

Referencia szám: LK090106-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6688455


HASONLÓ INGATLANOK


41 500 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 42m²

49 500 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 89m²
Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 41 millió Ft, négyzetméter ára 1 051 282 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6688455. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.