star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 72 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

46,6 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 72 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 72m²


Ár:

46 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9 ezer Ft
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

2+2-es, 72 nm-es magasföldszinti panellakás eladó Szeged Felsővároson, 4 emeletes társasházban.A lakásba lépve balra a duplaablakos, világos nagyszoba található, jobbra a konyha és egy dolgozószoba. A wc és fürdőszoba külön helyiségben, kád helyett épített zuhanyzó. A két hátsó szoba egymásból nyílik, az egyik erkélyes.Kiváló döntés fiatal párnak, családoknak, játszótér, óvoda-iskola, boltok a közelben. Közvetlen tulajdonostól eladó.


Elhelyezkedés

6723, Szeged, Felsőváros, Tabán utca 18.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

336302

Ingatlannet kód: 6689685


336302

Ingatlannet kód: 6689685


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi (Tabán utca 18.) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 46,6 millió Ft, négyzetméter ára 647 222 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vörös Lajos hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689685. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.