star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Százhalombatta, Déli lakótelep

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Százhalombatta, Déli lakótelep

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Százhalombatta, Déli lakótelep

  • 53m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
11,5 ezer Ft
Emelet
10.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Eladóvá vált SZÁZHALOMBATTA KODÁLY ZOLTÁN SÉTÁNY 10. emeleti 53 m2  hangulatos,1.5 szobás, világos, szép, lakásom. Az erkély kis fapadjáról minden nap órákon át lehet gyönyörködni a kilátásban. A naplemente minden alkalommal páratlan élményt nyújt .      

 Mivel két macskám is szeret az erkélyen nézelődni, az ő biztonságuk érdekében macskaháló van az erkélyen. Az erkélyajtó műanyag, redőnyös. Szúnyoghálós ajtó biztosítja a zavartalan szellőztetést , és a beépített macskaajtó a cicusoknak könnyíti meg a közlekedést. Ha valaki a házikedvencével költözik ide, nagy kincs ez a védelem és a macskaajtó szabadsága.     A tágas nagy szobában világos, meleg bükk színű a laminált parketta burkolat.    A kis szoba ablaka is korszerű műanyagablakra lett cserélve. A redőny és a szúnyogháló gondoskodik arról, hogy éjjel is nyitott ablaknál lehessen békésen pihenni.  Padló burkolata melegbarna tölgy színű laminált parketta.    Mind a 2 szoba ajtaja ki lett cserélve fatörzs mintás katedrál üvegezésű ,szép, lakkozott tömör fenyő ajtóra.    A bejárati ajtó masszív mahagóni furnéros rétegeltlemez felületű. A védelemről.biztonsági hevederzár, és biztonsági lánc gondoskodik .    Az előtér külön zárható erős vasajtóval.     Ebben a zárható előtérben a  beépített szekrényben további biztonságos tárolási lehetőség, a családhoz tartozó fontos (és kevésbé fontos) tárgyak megőrzésére.    További pozitívum, a sok tárgyat felhalmozóknak , hogy a 10. emeleti lépcsőfordulóban további  2 lakásnak közös tárolási lehetőség van.               

 Az ingatlantól pár percnyi séta után minden létfontosságú intézmény elérhető. Bevásárlóközpontok, piac, éttermek, polgármesteri hivatal, kormányablak, szakorvosi rendelők, bölcsődék ,óvodák, általános iskolák, középiskolák, kulturális intézmények, uszodák, strand, sportközpontok .Budapesttől kb. 20 km. távolságra van Százhalombatta .  Vonattal , buszokkal, autóval könnyedén, gyorsan elérhető.       

 A lakás per-tehermentes ára 35.900.000 ft.


Elhelyezkedés

2440, Százhalombatta, Déli lakótelep, Kodály Zoltán sétány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6699527


+36 70

Ingatlannet kód: 6699527


Az általad megtekintett eladó Százhalombatta, Déli lakótelepi (Kodály Zoltán sétány ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 677 358 Ft, ami a százhalombattai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Eleonora Kovács hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699527. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Százhalombatta, Déli lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.