star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Alsólővér

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53,5 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Alsólővér 1. kép

Eladó lakás Sopron, Alsólővér

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Alsólővér

  • 77m²


Ár:

53 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
14,8 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett
Energia besorolás
I

Az ingatlanról:

Sopron kedvelt Alsólővérek részén, a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának közelében 12 lakásos társasház 2. emeletén eladó egy 77 nm-es, 2 szobás felújítandó lakás.A lakásban egy tágas konyha, egy fürdőkádas fürdőszoba, külön wc, kamra és közlekedő található. A két szoba külön bejáratú, de egy kétszárnyú ajtó köti össze őket, így a lakótér körbejárható.A nyílászárók redőnnyel felszereltek, a két szoba 1-1 ablakán szúnyogháló található. A konyha ablaka a közös használatú belső kertre, a két szoba a virágokkal, fákkal gazdagon beültetett előkertre néz. A fűtés gázkonvektorokkal, a melegvízellátás átfolyós, kéményes gáz vízmelegítővel megoldott, a lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.A lakáshoz saját tároló tartozik. Parkolás az utcán ingyenes.A környék ellátottsága kiváló, a közelben buszmegálló, bolt, étterem, gyógyszertár, óvoda, általános iskola, egyetem, játszóterek, parkok, és a belváros, valamint a vasútállomás is könnyen megközelíthető.Az ingatlan per és tehermentes, tulajdonostól eladó.Ingatlanosok segítségét nem szeretném igénybe venni!


Elhelyezkedés

9400, Sopron, Alsólővér, Bajcsy-Zsilinszky utca 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6703130


+36 30

Ingatlannet kód: 6703130


Az általad megtekintett eladó Sopron, alsólővéri (Bajcsy-Zsilinszky utca 1) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 53,5 millió Ft, négyzetméter ára 694 805 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrincz István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Alsólővér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.