star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Piricsizma

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

77,75 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Piricsizma

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Piricsizma

  • 67m²


Ár:

77 756 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pécs Piricsizma városrészének csendes, kertvárosias lakókörnyezetében található kis zsákutcában, kiváló referencia munkáiról ismert, és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező beruházó által megvalósítandó, összesen 3 lakásból és garázsokból álló, modern, minimál stílusú, egyszintes épületében, szigetelt, minimális fenntartási költséggel tervezett, napelemekkel szerelt, téglaépítésű, korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns - minden lakás esetében terasszal és saját, kizárólagos használatú kerttel rendelkező - új építésű lakások 2024. év végi átadással eladók.

A hirdetésben szereplő ingatlan (a tervrajzon L-01. számú lakásként jelölve) összesen 68 m² alapterületű lakótérrel, 7 m² nagyságú terasszal, és mintegy 150 m² kizárólagos használatú saját kerttel rendelkezik. A lakótérben kényelmes konyha-étkező-nappali + 2 külön nyíló hálószoba, előtér, közlekedő, külön WC, és fürdő kerül kialakításra.

Az ingatlan radiátoros fűtését a lakásonkénti 9,2 kW-os napelemek fogják biztosítani a 24 kW-os elektromos kazánon keresztül, a használati meleg vizet a 100 l-es villanybojler szolgáltatja, míg a hűtésről a nappaliban felszerelt 4,2 kW-os klíma fog gondoskodni. A fentieken túl 3 rétegű, aluredőnnyel és szúnyoghálóval szerelt külső műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, ezen felül lakásonként - a közölt árlisták alapján és a vevői igények megfelelő - magas minőségű hideg és meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek és belső nyílászárók kerülnek lerakásra, illetve beépítésre.

Igény esetén a hirdetésben szereplő ingatlanhoz lehetőség van garázs vásárlására is, amely a 18 m²-es garázsok esetében br. 8 mFt-ot, míg a 22 m²-es garázsnál br. 9 mFt-ot jelent; további igény esetén lehetőség van udvari, nem fedett (térfelszíni) gk. beálló vásárlására is

FONTOS: a helyszíni bejárás időpontja, a beruházó által közölt műszaki tartalom részletei, valamint minden egyéb kérdésben kérjük, hogy keresse meg legyen szíves a hirdetés feladóját.

Iár: 77,756 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Piricsizma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6712626


+36 30

Ingatlannet kód: NET6712626


Az általad megtekintett eladó Pécs, piricsizmai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A téglalakás ára 77,75 millió Ft, négyzetméter ára 1 160 537 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712626. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Piricsizma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.