star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 89m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A lakás 21. század kihívásainak megfelelő anyagokból, minőségben és technológiákkal épült. Tiszta formák, élhető terek, minőségi anyagok, környezetbarát megoldásokkal. Ezen gondolatok figyelembevételével lett az épület megtervezve, megvalósítva.

A lakás fűtése energiatakarékos hőszivattyús fűtésrendszerrel lett kivitelezve, padlófűtéssel.

Az ingatlan 89m2, nagy élhető terekkel. Tartalmaz egy központi elhelyezkedésű, panorámás, természetes fénytől világos, amerikai konyhás nappalit, továbbá három, nagy méretű hálószobát, amelyek mind külön nyílóak. A sok extra felszereltségű fürdőszoba mellett kialakításra került egy külön mosdó is. Az ingatlanhoz tartozik kettő darab zárt tároló a lakásszinten. Lenyűgöző az érzés a nappaliból a 47m2-es panorámás erkélyre kilépve, amely rengeteg egyéni kialakításra ad teret.

A lakás ára ennél az ingatlannál tartalmazza a 6.5 millós teremgarázs árát.

A társasház Pécsett kertvárosban a volt Bajcsy laktanya területén, a Málomi út mellett, a Fésűs utcában zöldövezetben, jól megközelíthető helyen épült, a történelmi belvárostól alig 10 percre.

Lakása megvásárlásához igénybe vehetőek a Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a kapcsolódó hitellehetőségek is.

A lakást otthont teremteni kívánó családoknak de akár befektetési lehetőségként is ajánljuk.


Elhelyezkedés

Pécs, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662796


+36 70

Ingatlannet kód: NET6662796


Az általad megtekintett eladó Pécs, kertvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 955 056 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Arnold Máté referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662796. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.