star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 66m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Itt minden adott ahhoz, hogy PRÉMIUM ÁRON KIADÁRSA kerüljön a lakás, és a Bérlő különlegesnek érezze magát.

Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvosi Kar közvetlen közelében elhelyezkedő csendes zsákutcában, összesen 12 lakásból, valamint gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, hőszivattyúval és napelemekkel szerelt, háromszintes, szigetelt téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint nagyon magas műszaki tartalommal bíró, duplakomfortos, elegáns, kulcsrakész, beépített konyhabútorral és gépészettel rendelkező, új építésű lakás kedvezményes áron közvetlenül a beruházótól eladó.

Ezen ingatlan az épület magasföldszintjén található, összesen 66,25 m² alapterületű tiszta lakótérrel, 7,43 m² nagyságú nem fedett terasszal, valamint kizárólagos használatú saját kerttel rendelkezik.

A lakótérben közlekedő, kézmosóval és zuhannyal szerelt vendég WC, épített zuhannyal felszerelt nagyméretű elegáns fürdő-WC, konyha-étkező-nappali és kettő külön nyíló, kényelmes hálószoba került kialakításra oly módon, hogy a nappaliból nyílik a nem fedett terasz és saját, kizárólagos használatú belső kert. A modern konyhabútor teljes gépészettel: beépített mikro, beépített sütővel, mosogatógéppel, kerámia főzőlappal és beépített fagyasztós hűtőszekrénnyel szerelt.

A lakás padló fűtését, valamint a használati meleg vízellátást a víz-levegő hőszivattyú biztosítja, míg a lakás hűtéséről a szintén hőszivattyú által működtetett plafonhűtés gondoskodik, ezen felül az épületet felszerelték napelemekkel is. A nappaliban elektromos redőnyök kerültek beépítésre, ezen felül a lakás egészében nagyon modern, elegáns hideg és meleg burkolatok, csaptelepek és szaniterek kerültek beépítésre.

Az irányár magában foglalja a lakás, a terasz, a kizárólagos használatú saját kert, valamint az előszobába beépített kis előszobafal, illetve a konyhában beszerelt - és a képeken is látható - konyhabútor együttes ellenértékét a beépített gépészettel együtt.

Parkolás: lakáshoz igény esetén br. 7 mFt-ért olyan (közvetlenül a lakás mögötti szektorban) terem garázshely is vásárolható, amiből könnyen önálló, zárt garázs is kialakítható, illetve lehetőség van br. 3 mFt-ért további - szintén a lakás mellett elhelyezkedő pozícióban - egy darab kültéri, nem fedett gépkocsi beálló megvásárlására is.

Presztízs környezet, minőségi komfortos új, modern lakás, séta távolságon belül az Általános Orvostudományi Kartól, így garantált az Elit külföldi bérlő.
Személyes megtekintéshez Várom Hívását!

Iár: 79,9 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Egyetemváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6712602


+36 30

Ingatlannet kód: NET6712602


Az általad megtekintett eladó Pécs, egyetemvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 210 606 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Egyetemváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.