star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Donátus

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Donátus

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Donátus

  • 128m²


Ár:

149 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pécs legnívósabb környékén, a város zajától, kíváncsi szemek előtt rejtett, kifejezetten családoknak tervezett új építésű tégla lakás, kivételesen jó elosztással, és adottságokkal a kényelmes, nyugodt mindennapokhoz.

Pécs-Mecsekoldal közkedvelt részén, a Donátusi út belvároshoz közelebbi részén összesen 3 lakásból, gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, hőszivattyúval szerelt, kettő szintes, szigetelt téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint nagyon magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, kulcsrakész új építésű lakás kedvezményes áron, és fizetési ütemezés mellett 2025. évközepei átadással eladó.

Ez a belső kétszintes lakás az épület magasföldszintjén található (a tervrajzon 1. számú lakásként jelölve), összesen 128,76 m² alapterületű tiszta lakótérrel, 1,89 m² fedett előtérrel, 16,09 m² fedett és 17,59 m² nem fedett nagyságú terasszal, valamint kizárólagos használatú saját kerttel rendelkezik.

A lakótér alsó szintjén előszoba, kézmosóval szerelt vendég WC, külön háztartási helyiség valamint nagyon kényelmes és elegáns, összesen 55,53 m² alapterületű konyha-étkező-nappali kerül kialakításra oly módon, hogy a nappaliból nyílik a fedett, majd onnan a nem fedett terasz és saját, kizárólagos használatú belső kert.

A lakás felső szintjére kényelmes lépcsősor vezet, ahol helyet kap a közlekedő, 3 db külön nyíló, kényelmes hálószoba, az egyik - külön erkéllyel rendelkező - szobához kapcsolódóan egy gardrób, külön WC, valamint káddal és épített zuhannyal szerelt nagyméretű fürdő-WC.

A lakás padló fűtését, valamint a használati meleg vízellátást a víz-levegő hőszivattyú biztosítja, míg a lakás hűtéséről külön klíma gondoskodik, ezen felül mindenhol elektromos redőnyökhöz a kiállások kerülnek beszerelésre.

Parkolás: Az irányár magában foglalja a lakás, a teraszok, a kizárólagos használatú saját kert, valamint egy darab, kültéri, nem fedett gépkocsi beálló ellenértékét azzal, hogy igény szerint a lakáshoz további gépkocsi beálló is vásárolható.

Éljen a lehetőséggel, legyen Ön az első lakója ennek a exkluzívé lakásnak, ahol most még a saját ízlés szerint alakíthatja ki, Új Otthonát.

Műszaki tartalom részletei, a helyszíni bejárás időpontja, valamint minden egyéb kérdésben kérem, hogy az alábbi elérhetőségemen keressen meg. Várom hívását!

Iár: 149,9MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Donátus


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6712623


+36 30

Ingatlannet kód: NET6712623


Az általad megtekintett eladó Pécs, donátusi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 171 094 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Donátus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.