star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Alsó Makár

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

112,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Alsó Makár

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Alsó Makár

  • 104m²


Ár:

112 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2025
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pécs-Makár Orvosi Karhoz közeli részén, összesen 4 lakásból, gépkocsi beállókból és tárolókból álló, modern, elegáns, hőszivattyúval szerelt, háromszintes, szigetelt téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint nagyon magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, kulcsrakész új építésű lakások kedvezményes áron, és fizetési ütemezés mellett 2025. év végi átadással eladók.

Ezen belső kettőszintes ingatlan az épület I. emeletén található (a tervrajzon 3. számú lakásként jelölve), összesen bruttó 104/nettó 91 m² alapterületű tiszta lakótérrel, 15,23 m² nagyságú terasszal rendelkezik.

A lakótér alsó részében előtér, kényelmes és elegáns, összesen 37 m² alapterületű konyha-étkező-nappali, 2 külön nyíló hálószoba és 2 fürdő-WC kerül kialakításra oly módon, hogy a nappaliból és az egyik szobából is nyílik kijárat a terasz irányába. A lakótér felső részében kap helyet még egy külön hálószoba, ezáltal a lakás nappali + 3 külön nyíló hálószoba kialakítást fog kapni.

A lakás padló fűtését, valamint a használati meleg vízellátást a lakásonkénti Panasonic víz-levegő hőszivattyú biztosítja, míg a lakás hűtéséről a szobánkénti fan-coil (klíma) gondoskodik.

Az irányár magában foglalja a lakás és a terasz ellenértékét azzal, hogy igény szerint a lakáshoz az épület alatti alagsorban teremgarázs hely és tároló is vásárolható.

FONTOS: a beruházó által közölt műszaki tartalom részletei, valamint minden egyéb kérdésben kérjük, hogy keresse meg legyen szíves a hirdetés feladóját.

Iár: 112,9MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Alsó Makár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6707862


+36 30

Ingatlannet kód: NET6707862


Az általad megtekintett eladó Pécs, Alsó makári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 2025, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A téglalakás ára 112,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 085 577 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6707862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Alsó Makár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.