star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Olasz

  • 37 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

17,6 millió Ft

Eladó lakás Olasz

  • 37 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Olasz

  • 37m²


Ár:

17 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1992
Emelet
4.
Szobák száma
1
Fűtés
elektromos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

44.000 € (A Ft-ban kifejezett hirdetési ár hozzávetőleges.)

Szicília keleti oldalán - 24 km-re Taorminától - kínáljuk eladásra a fotókon látható TENGERRE NÉZŐ, tetőtéri, tágas teraszos garzonlakást. A látható berendezési tátgyak (Székek, ágyak, mosógép, mosogatógép...) a vételár részét képezik. A központi helyiség egyben konyha és hálószoba, melyből a fürdő és a terasz is megközelíthető. A konyhai rész előtt a mintegy 20 m2-es terasz teszi fel a koronát az igazi mediterrán hangulatra! Az ingatlanban van lift, így a tetőtér inkább előny, mint hátrány. A kilátás csodálatos: a város látképe, a nyílt tenger és Calabria partjai a távolban, mely éjszakánként apró fénysorként mutatja magát. 

Szicília éghajlata fűtést csak ritkán igényel, de akár a villanykályha, akár a légkondícionáló berendezés használható ilyenkor. A környék üzletekkel és szolgáltatásokkal ellátott, nem nyaralófalu. A tenger kb. 200 méter, 4 perc séta.

A társasház udvarán a parkolás ingyenes a tulajdonosoknak. 

Megközelítés a reptérről busszal, vonattal vagy autóval is megoldható, hiszen mindössze 80 km. Repülőút 2 óra Budapesttől, heti 6-8 járat közül lehet választani. 

Az olaszországi ingatlan vagyonszerzés, jogi, adó és egyéb procedura költsége ennél az ingatlannál mintegy 8-10 ezer € plusz költséget jelent, ami 3-4 millió Ft-ot, így a teljes költség maximum 21.600.000 Ft.

Tudtad, hogy Szicíliában télen akár sielni is lehet a 2.000 méter feletti sípályákon? És azt, hogy itt novemberig meleg a tenger? Hívj, kérdezz, segítünk, ha bizonytalan vagy! 

Amennyiben úgy döntesz, hogy érdekel ez a fajta befektetés, keress bizalommal, sokmindenben tudunk segíteni! 

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Olasz, Via della Regione Sicilina 44.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6708769


HASONLÓ INGATLANOK


50 000 000 Ft

Olasz, Via Bentivegna 77

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 121m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6708769

Az általad megtekintett eladó olaszi (Via della Regione Sicilina 44.) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 17,6 millió Ft, négyzetméter ára 475 676 Ft, ami az olaszi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6708769. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olasz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.